Samsung Galaxy 討論區 (297) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
要你失望了 我岩岩拎上手玩左10分鐘都未有 間鋪打黎話三星突然話要收返 唔準賣 就算用緊都要收返on99 所以我還返去
賣咗出埋單都要咁?
係cls sales都好唔好意思 話比返車費比我

有冇同你講如果企硬唔退返俾佢會點
報警話你惡意購買
定係會直接Void保養
我無企咁硬 都有怕你講既後果 所以就算了

只係記住以後一定唔會再訂samsung既貨 上次訂佢既sasung s22u等撚左一個月先派貨 通街都賣緊我仲等緊 今次又黎
watch 7 80%差到滿要成30分鐘.....
直情login 唔到
無諗住過資料
我的實體八達通已登記很多服務,這些服務會全部轉移到 Smart Octopus 嗎?
大部份八達通的服務/優惠均會自動轉移至全新Smart Octopus,包括﹕
八達通餘額
最近交易紀錄
自動增值服務
八達通日日賞$
八達通日日賞 - 電子印花
屋苑/商業大廈/校園門禁系統
校園管理系統
屋苑/商業大廈/校園專用巴士服務
大家樂Club 100會籍、積分及樂賞錢
港鐵乘車優惠及服務:
羅湖/落馬洲特惠乘車計劃
港鐵全月通加強版
港鐵「即日第二程車費九折」優惠(如適用)
港鐵特惠站優惠
港鐵友禮會會籍及獎分
機場快綫「多乘賞」計劃會籍及獎分

只有少數服務/優惠不會轉移至全新Smart Octopus:
停車場時租/月租服務*
港鐵泊車轉乘計劃*

有關服務/優惠不能轉移至Smart Octopus,建議加入全新Smart Octopus並向供應商重新登記服務。

重要提示
為確保以下功能正常運作,請在每次轉移Smart Octopus至其他裝置前:
使用門禁系統功能最少一次;
於已登記會員計劃之商戶增值或付款最少一次。

所有app同data都過晒,差張八達通
有冇人知九巴全月通轉左仲係唔係到,官方冇提過
而家唔敢郁住
3pro要recall 有問題既野你都咁想要?
比晒錢點解可以收返
報告下先,watch7 44mm暫時 UI都幾smooth
想問health app下個心跳測量係咪應該set做長開? 會唔會好食電?
其實唔聽電話係咪吹佢唔脹
Z Fold6 有咩套好用
買套睇黎滿意Fold 6?
點解部FLIP 6叉電咁撚慢,部A73都有15W, FLIP6得9W
話賣咗
追擊
搵唔到呢段
唔該晒已轉移
用完smart switch
見到舊機嘅"其它檔案"有廿幾GB未過去新機
有冇辦法搞
係咪唔會影響使用?
第一次用samsung watch
點用可以裝既apps咁少既
apple watch有好多apps都裝得到
Dklm 我仲download緊icloud啲相落返去
出咗咁多年都仲未可以 Samsung / Apple 互轉
搞到可以拍卡入大廈門口嘅 Apple Pay 八達通取消又唔係,唔取消又唔係
Csl就係咁on9
唔係CSL 我係講緊三叔CS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞