Samsung Galaxy 討論區 (297) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
冰宇宙唔係話呢個slim = 支那W系列? 正路香港應該無行貨
但而家用緊fold 6 都好爽
外mon 單手用又正
搏佢覺得多人想要至外銷
不過到時 S25 Ultra 又出了
唔好意思,想問下之前買S24u 用渣打信用卡既點贈,係幾時發放? 一出就買 上左360仲未見有。

我要搵邊個好?
我Pixel/Samsung/Sony輪流
不過Sony似乎就快可以out
佢今年出韓/中版賣得好既
下年fold 7咪可能出2部/ 直接用slim囉
十月發表部機用8gen3 仲要天價真係搵鬼買
仲要支摺一早做倒 ultra 個spec,佢揀大陸賣係咪捉自己虫
我覺得佢地口味咁獨得唔會為左外觀揀三叔
咪就係,我覺得呢個timing好不智 除非到時mrsp同fold 6一樣
等下個月
其實foldable用mtk晶片先好 又可以雙供應鏈壓高通價,反正用foldable既客對鏡頭無甘高要求。三星專心將mtk晶片用係Z系列同tab系列,S系全部用高通,甘佢tune個鏡頭先最方便
冇可能啦
唔加你二、三千人仔都對唔住自己,曲高和寡
我假設 12+512 ¥15,999 - ¥16,999
12+1TB ¥17,999 - ¥18,999
Fold 6係咪送多咗個無線充電板
cls公司,人仔跌返97時個價就有人買
我都等緊s25u,用慣直機轉唔到摺機

利申s23u
Watch Ultra突然間出貨,買唔切mon貼
不過睇返 W24 16+1TB 同 Z Fold5 12+1TB MSRP 差價只係多 1,000 人仔,多 4GB RAM
噉樣加 2,000 人仔真係唔過份,內螢幕係新款,你知 Samsung 啲成本幾高
分分鐘鉸鏈要再設計,成本再高啲
好彩淘定,不過都要今晚至攞得
應該今日有錶收
就係諗住佢冇咁快,搞到好想喺街買住先
Sapphire都要mon貼咩
個人比較粗魯
依隻係咩version?
橙色換送嗰條尼龍錶帶
可唔可以set google photo 做default ?
見唔到有得揀
s24官網皮殼買唔買得過
7月25號起陸續出貨,但我今朝9點半就收到watch ultra,咁有效率既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞