[KPOP] K-POP 2024討論區 (20)

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
又po?連我句很漂亮都copy埋
48長髮降幾得意 點解而家變到寸寸貢死𡃁妹咁
變咗隊長成隊行型格路線咁
焗住變大家姐咁
笑死有人認同你隊騎呢怪連gigi都不如
Lightsum一定快過Rocket Punch解散
我話嘅
呢度咪係
2ne1
lightsum & rocket punch討論區
換代
一叫就上水 lub u
但我同你點都唔會散
睇吓邊個on9先
成個討論我淨係提起gigi同bm個主唱
你無啦啦九唔撘八 bring in平時得蓮狗會理鳩我嘅lightsum 講係分身好合理
得啦知你鍾意個乜kuromi喇 呢度唔係得我覺得佢醜 少少意見都咁玻璃心建議番圍爐post搵你嘅同好認真討論
Live感很驚人的歌謠大戰LE SSERAFIM Smart舞台

影片
https://twitter.com/i/status/1814993670854291749

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3329439326

1. 但至少還是進步了很多吧? 不過最近有很多實力好的偶像,所以還需要更加努力才行

2. 是真的live嗎? 看一葉的部分感覺是AR

3. 做得好!! 那些非要過來嘲弄和留惡評的人... 現在看起來真的好可憐啊ㅋㅋ

4. 不是啊,是真心覺得這樣叫唱得好才發文的嗎...?? 是黑粉嗎?

5. 進步很多,努力的樣子很棒

6. 雖然不是很擅長的程度,但是有意識到被批判然後努力很棒

7. LE SSERAFIM加油!!!

8. 現場肯定很有意思,實力也越來越好了,LE SSERAFIM加油!

9. 因為是非常好唱的歌曲... 雖然說舞蹈很難,但是歌曲本身太簡單了

10. 采源真的唱得很好

11. 恩採進步很多

12. 標題明明就是說live感很驚人,為什麼會吵得鬧哄哄啊.. 就只是說有唱現場而已

13. 好像是開了很多墊音的live

14. 開麥也要罵,不開麥也要罵ㅋㅋ

15. 看來有很認真練習,比以前的實力進步了很多

韓網評論翻譯站

塌樓了
咁rami 係唱得幾好
明明無好過
但theqoo 班打手好努力
lm
唔好盲反得唔得?我知你俾人踢走咗好唔忿氣,我明㗎

宮脇咲良個假鼻
好浪漫🌹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞