[KPOP] K-POP 2024討論區 (20)

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
睇吓你班傻閪有咩講唔得㗎?
咁po 過嚟做乜 佢哋所講ge 柒頭芝娃娃同小丑係指你?
公海好似唔係話呢度
大家咁話
見你哋講得咁好咪貼堂囉
咁你慢慢 討論區唔比討論變私怨 小學雞到
小朋友 下下咁上心你會好辛苦
我冇上心喎 我淨係貼堂又冇講啲咩
你隊閪嘢冇hybe唔會有今日咁好㗎
你柒到 比假膠撚到上氣唔接下氣
feel到你谷住谷住好嬲好嬲
feel到你隻小丑俾人撚到暴跳如雷
依家邊個嬲啲
廢撚到求人入去圍爐打招呼
唔敢嚟公海撩皮?
因爲妻子撞臉TWICE金多賢
老公成爲多賢鐵粉
原帖帖主稱:妻子是SANA的粉絲

靚過..
Earnot vs pedo
買定離手
我都冇講啲咩?過去有唔少團俾人post留言上嚟公海啦,有冇話佢哋廢撚到唔敢入圍爐post屌 吖?戇撚鳩
灰姑娘面對惡毒繼姐不求勝利, 只求無愧於心
鬼打鬼 發生咩事
五小妹無做錯到
兩個好似差唔多年紀
因為妻子長得像多賢 所以成為多賢粉絲的丈夫
妻子是Sana的粉絲

影片
https://twitter.com/i/status/1815740752032342098

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3333450013

1. 暈,這個居然不是多賢?
2. 天啊,我還以為他真的跟多賢一起拍影片
3. 如果是這種程度的話,感覺多賢忙的時候她幫忙代打也可以
4. 真的長得好像
5. 還以為是用AI合成的照片呢
6. 影片的樣子看起來更神奇耶,真的很漂亮
7. ???????? 天啊,跟我說是姐妹我也會信
8. 暈,這個是多賢的分身嗎??????
9. 如果去簽售的話不曉得會怎麼樣,很好奇反應
10. 太瘋狂了,我還以為旁邊的是多賢,哇,真的好像
11. 哇,影片更像... 想看她們兩個同框
12. 暈,天啊,真的超像 我以為照片是多賢
13. 嘴型一模一樣... 哇
14. 笑的樣子跟多賢一模一樣
15. 已經不是長得像的程度,是完全一樣

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

cr. 韓網評論翻譯站
邊位啊嬸
係兩位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞