[KPOP] K-POP 2024討論區 (20)

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
Minji 13歲個陣16-17年hybe 都未撚買source
19年先買
咁都關Hybe事訓撚醒未啊
不如怪Gf個陣賺唔夠錢比d練習生住大屋啦
怪錯Hybe 不過冇衝突 依家佢中途放棄走咗?咪一樣捱到之後
父母講佢哋作為父母嘅感受出嚟冇問題掛
都係嗰句 你鐘意練習生要訓係地下地方污糟邋遢先得?
厭污糟咪番屋企 佢住大田姐
周末練習生又有 少少野都拎出黎搏同情
唔好話當時成班一齊住既練習生無自理能力
仲要依家有輿論戰先拎出黎講
洩露私隱呢招真係萬能牌黎
唔講以為佢真係番咗屋企
污糟唔講得 環境差唔講得 仲要係父母講都可以入到成員數
而家講又話輿論戰先拎出黎講
D社leak出嚟都係博同情啫 而家唔用幾時用
唔好話小小野都可以嘈
收嗲啦你肥豬豬
以前條件差拎到今時今日講 我真係服左你地
同埋宿舍污糟 關自理能力咩事
幾十年前啲人食樹皮 唔通依家食樹皮又係正常?
呢個世界唔係好似你個腦咁唔識變
所以出道2年都冇諗過拎出黎講 依加咁既情況拎出黎又叫博同情?
你住宿舍唔係自己打理
係咪要公司請埋工人幫你清潔
YG小公主jenjen個宿舍都有曱甴 估唔到而家可以話係公司問題
邊度講有講佢有冇打理 靠估
曱甴就話會得閒殺吓啫 發霉可以點打理同控制 呢個同整體環境關事喎
父母講環境差都唔得 又唔係話要住豪宅
點打理 唔識自己google 㗎?
咁個老母自己真係要檢討下
13歲掉自己個寶貝女出社大仲比佢繼續做多幾年練習生
依家就淨係話人地既不是
好想知7年前地下開公司既source music比到咩咁大既吸引力佢
似你唔識自己打理喎
發霉係因為潮濕 即係同整體嘅生活環境有關 冇通風冇抽濕可以點自己改善 不如你教吓我
唔係話佢好撚辛苦呀 環境好差呀 佢自己冇投訴都可以入到真係神奇
又係呢啲扮可憐文,係咪要喊㗎?🥲
做多咗
話人不是點解唔得?唔係話人哋做咩interview
你都可以淨係話人地既不是啦
呢個階段仲扮乜嘢 大家都係互相數臭姐
佢老母仲要係一年後因為搬屋先見到個環境好差(本身父母冇得去睇宿舍)
啫係佢個女自己都忍受咗一年 如果個女係頂唔順嘅唔洗半年就即刻同父母講環境好差受唔住喇
但佢仲留足咁耐 然後繼續做練習生出埋道
而家咁樣講出嚟似賣慘搏同情多啲囉
可能班粉腸住開屎坑
你廢撚到要開加密
加唔加密關你撚事? 保障緊你哋咋傻閪
做乜鳩 真係mon到實一實 扯住扯住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞