[KPOP] K-POP 2024討論區 (20)

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
到時佢哋啲老豆老母跟埋去咪啱囉

成日貼假對話圖做咩
要貼就貼真野啦
「淨係屌我個閔老母做咩姐,屌埋房狗啦」
姐係兩個一樣咁撚仆街唔得?

格林美唔係咁講喎
明明中間最大位安排左俾NJ
hybe 講大話屈格林美俾閪位NJ
Ador 先話唔去
話緊hybe放俾dispatch 啲圖係假啊
上次上庭都已經俾法院證明不盡不實啦
Hybe仲敢再放出嚟

🔥🔥韓網700贊熱帖評論翻譯🔥🔥
NewJeans成員Minji媽媽發聲控訴引發爭議
女團NewJeans成員Minji(金珉池)的媽媽向韓媒控訴Source Music宿舍環境惡劣滿地蟑螂+慫恿Minji放棄學業。Minji媽媽稱:Minji13歲時獨自來到首爾,在source music的開始了首次練習生生活。子女不在身邊,爸媽當然很想去看看孩子過得怎麼樣,但是練習生宿舍禁止父母出入。1年後搬家的時候Minji媽媽才第一次進到了宿舍裡面,當時受到了很大的刺激。房間里每個角落都發霉了,蟑螂遍地都是。Minji媽媽告訴記者:“一想到在艱難的環境中默默堅持下來的Minji,現在也還是心疼得不得了。”
Minji媽媽還透露:“14歲的孩子連週六周日都不讓休息,每天都練習到凌晨兩點才結束。Minji在漆黑的深夜裡獨自回宿舍,路上為了減輕恐懼給我打電話,她充滿驚恐的的聲音我到現在還是記憶猶新。Minji一直都對學業保持著很高的熱情,擔心要是睡著了就沒法去上課了,所以她經常回到宿舍之後洗個澡就去學校,凌晨6點就坐在校門前等待開門。但是SOURCE MUSIC卻逼迫Minji放棄學業。Minji想要入讀普高,但是公司方面說上普高很難兼顧練習,只允許她去上藝高。”
Minji媽媽稱:“對一個14歲的女孩子來說,最艱難的不是惡劣的生活條件,而是沒有清晰未來的漫長等待,公司方面沒有給出任何解釋,沒有制訂任何具體的計劃。Minji之所以能夠忍受這麼惡劣的環境,是因為她有實現夢想的堅強意志。
韓網原帖帖主稱:Minji媽媽對練習生可真是一無所知哎 請問您是指望得到多好的待遇啊
cr.pann.nate ​​​
諗起上次個BUNNIES係咁話對話假假假 最後柒到縮返入老母個閪
Army成日鬧死肥佬喎
老實講 佢坐監實拍爛手掌 出卡車慶祝
邊度似bunnies 偶像畀閔媽鬧 都仲當閔媽神拜
閔老母有保護班女咩?
刀削麵同新年嗰陣 邊個推班女出嚟道歉呀
之前畀人鬧唔畀hanni學韓文 又拉Hyein整牙出嚟講
兩邊都唔係好人
但bunnies成班小粉紅咁 唔鬧得領導人
之前都鍾意newjeans
明明記得上年閔老母趕粉到 啲站姐走咗幾個
記者會出嚟喊兩喊 就當哂佢係好老母
點知佢係兩面人
呢種人現實做朋友真係喊兩聲
表面同你做朋友 背後捅你兩刀
Bunnies: d圖假架
閔: 你地侵犯我私隱,po我對話,d對話好耐世紀架喇
明明之前班bunnies話老母趕客隔絕nj同成個kpop玩飢餓行銷,出黎喊幾句情緒勒索就變慈母
之前咪查左ador啲電腦
同埋執員工屋企要求攞電話電腦囉

搶晒廢汁啲人
熱評7
兩邊都係屎,鬥邊舊臭d
由一開始鬥25閔有冇犯法變Hybe同閔媽邊個衰d
最好笑係撐肥房同撐閔大媽兩邊互打稻草人
Bunnies區又唔見個個撐25閔,公海又唔見個個屌鳩njs
睇左判決書未啊導狗
法官睇哂全文俾哂判詞
你條柒頭仲喺度鳩up

仲爭一句
「啲對話重組過」
眾所周知我已經變左閔媽支持者
雞蛋與高牆
電話電腦係跟蹤女員工返屋企搶返嚟嘅
貼得好啊
等你貼好耐啦

等食官司啦傻鳩
韓評 今次又敗多d路人緣
雖然撐嘅會繼續撐
求你唔好舉報 我會申請DEL…
sldpk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞