[KPOP] K-POP 2024討論區 (20)

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
最撚錯係個老母啦
明知宿舍唔岩個女住仲比佢住
唔係話要鬥差 事實就係大堆練習生都係咁過
唔係咪番屋企住囉
都唔知當間公司托兒所定社企
由得個女咁生活
過幾年拎出黎講未賣盤既somu 點點點對自己個女TT
上面有幾個啦
仲要係一出道就拿住名牌出道既野唔講
一無公主待遇就會衝出黎賣慘
佢地如果真係咁介意衛生 自己日日都打掃下相信成件事會好好多
唔講啲嘢係咪真,點解HYBE咁鍾意po Kakao
倒果為因,忍足你傻hybe 3個月
早兩日仲貼人Somu 練習生時期跳舞片同個人病歷
唔反擊仲等幾時

房狗唔係話保護NewJeans 咩
咁樣保護啊
啲家長會信hybe至奇啦
收皮啦
啲名牌閔熙珍傾返嚟㗎

Hybe偷ador份名牌代言要賠3個月費
你以為呢度冇人知
記者會引發kakao 圖戰
虐戀SM=虐戀Kakao daddy
我地連登仔永遠撐閔媽
女拳撚去死,全部都係雞!
女人就係要俾人打!
【pann】NewJeans的父母能不能別再摻和了
房豬為左煮死閔大媽連dispatch呢隻臥底都拎埋出黎,急了急了
閔熙珍傾到其他hybe團都有份勁偉大
閔熙珍開記招po先
Hybe 個marketing team偷人代言又唔講得
講得,講埋送左BTS個NIKE代言比NJ都重得
hold 個domain 洗得佢幾錢
韓國旅遊大使都攞埋啦
格林美展使橫手勸退NJ有撚用咩
而家全球12個主要城市巡迴展覽
報道稱ADOR拒絕的理由是展覽中,對NewJeans的展示比例太少。
冇野展示比人睇嬲豬唔參展又講成使橫手勸退
同KBS Immortal song係Metlife搞就去,賣飛賣得差到要轉細場就唔去一樣任性
閔母話降低自己身價既野唔會做
雖然閔講啲野都好恐怖,但hybe可以直接睇晒佢啲對話都好恐怖。起碼我覺得閔冇咁高lv睇到方啲kakao講過乜。
其實點解可以睇到 kakao同Hybe唔係對手嚟咩,前兩年先爭住買SM
我支持newjeans嘅爸爸媽媽們繼續發聲,將你哋個女嘅慘況講哂出嚟
可能喺佢架機裝咗木馬程式
好耐之前有個日本女星同樂隊主音不倫
都係個原配喺個男嘅電話裝咗木馬程式
睇到哂啲嘢就向八婆雜誌爆料
所以其實佢貼咗邊個嘅病歷
電腦俾人拎左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞