佛牌討論 正牌(25)

978 回覆
2 Like 8 Dislike
根本兩件事,龍婆冠似龍婆匹多啲,俾理事同牌商串通夾師父加持牌,而師父基於善心幫信眾而用同一發心加持。唔肯定龍婆冠有冇,但就算龍婆匹嘅盲盒都冇去到阿贊速咁多花臣

阿贊速唔算年紀好大,仲可以周圍飛籌錢
依加個問題係,個泰國牌商都臭哂個名,師父仲同佢合作,然後啲牌亦都好明顯係玩款式炒作,性質都唔同
依加個問題係,個泰國牌商都臭哂個名,師父仲同佢合作,然後啲牌亦都好明顯係玩款式炒作,性質都唔同
龍婆冠所有嘅牌所有嘅錢係捐晒出去嘅全世界有目共睹,師傅年老咗之後可能比理事同牌商操控住佢繼續出牌加持等等 但係師傅捐咗60億泰銖去喺醫院喺學校等等,唔會有人話師傅商業,師傅係唔係一個慈悲大德嘅聖僧大家有目共睹。

龍婆匹年老俾人操控住,而師傅嘅慈悲不斷加持不斷加持牌,大家只會覺得師傅好可憐俾人操控住,唔會有人話師傅商業

但係正如師兄所講阿贊速佢仲年輕 佢知道發生緊乜嘢事,佢唔係俾人操縱住 所以啲人先會覺得佢商業

想偷換概念啫,但係根本就兩件事
好多*特別*版本
仲有,龍婆冠都係量大,我印象中應該冇盲盒,就算好似龍婆匹咁有盲盒,都未去到阿贊速咁喺咁賣弄唔同材質,又鑽石呢樣嗰樣

量大就商業,唔通白欖又商業咩

如果你去U壇陰牌區,直頭話五顏六色嘅就係商業牌,商業牌就係陰牌添。照佢地概念,咁阿贊速... 所以u壇嘅陰牌概念又係得啖笑

正法阿贊錠吧
龍婆崇碰
都係好選擇
龍婆沙礦2530
LP 浸蘭 四面神 求願
婆旁 蓮花 升運
四面
我拜過好多次,亦都有塊響身,但覺得冇感應,每一次都冇成願,我都唔強求,可能我唔夾佢
師兄 你做邊行咁靜?
會唔會要轉一轉 徐祝都要走圍去先有人施舍畀佢
拍罌
呢個大佬嚟㗎喎唔敢掂
就算係龍婆烈嘅 我都好猶
自己念準提咒
小弟第一次發文想請教一下各大師兄。
想問龍婆馬哈史喇 (龍婆濟公)適唔適合新手載?有冇乜嘢要注意?
要注意好多假牌同埋係炒價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞