唔鍾意揸車,但女朋友好想我揸

400 回覆
66 Like 875 Dislike
照你咁講點解係你揸唔係佢揸
好認真答你
可以叫做報咗筆試先做下樣
路試考唔考到隨緣
老實講你講到咁一定考好多次
排到你pass嗰日都唔知幾時了
pass到當多個技能
到時再算啦
幾肯定係你條女啲friend個個有男朋友揸車接放工
自己無 就比下去 就迫你學
舊時同你一樣情況
條女話見身邊啲姊妹都有男友車
想我都去考
最後考完個牌都係覺得揸唔嚟
手已分
你唔換女朋友咪叫女朋友換男朋友
你女朋友本身就虛榮到仆街
而你都好on9
竟然為你女朋友既一句說話就仆去做一樣你無興趣既事
你滿足左佢呢個願望之後
你保證佢唔會有更大既願望?
問番佢 如果撞死人 係咪佢代你去坐監
你女朋友係邊度返工?我幫你車佢啦
屌那星仲以為你已經有牌, 睇到尾先知原來9up緊

btw down 個euro truck 先, summer sale $12.90
我揸你女友
仲要養車
Uber
坐埋後座一齊陪佢返屋企
我接收佢女朋友
交底條女ig , 連仔星期一至日都有人接你女朋友
如果個男朋友係揸uber/做dc9
啲女仲會唔會講呢句
咁想坐車,叫佢自己學囉
自己接自己返工放工出街仲型啦
呢個po 令我諗起18歲個年老豆叫我考咗先,話我一定讀唔成書多個牌旁身都好。後來成日攞老豆部車去玩,就上咗癮
仆街之後真係讀唔成書,就揸車搵食。
後來考埋拖頭,揸咗接近20年,毎日12個鐘起跳,食痾訓都係車,有啲同行做到死係車度,同乞衣無分別,之後就無做了(夕陽行業)。

Btw,所有野都係熟能生巧,揸車已經係最容易嘅事。我買㗎jazz比老婆,佢話㗎車係低能都識揸,所以你話有咩難度
想慳錢耐用就雙田,同隻牛無分別,唔識壞。千祈唔好考到就即買電車,好易出事。

總結: 命就得一條,勇敢去試唔同嘅野,或者你會好有天份
撞鳩佢囉
到有牌買車..又要求買BBA
日本車唔坐.....揸出來俾八婆同事見到會笑
就算鍾意揸車都唔鍾意做司機 浪費時間
真係唔想揸咪唔好揸 唔好為咗人地而做啲自己唔想做嘅事 如果條女咁都唔明就分手啦
可以幫你照顧埋女朋友
agger 咁大個人學多個技能傍下身囉
將來有無用都好起碼叫做識先啦
細個諗住考個牌快啲有車揸
點知一上到車就覺得唔係好對路 好曬精神
就算考完 依家都好唔中意揸車
都係寧願Uber 休息下又得 做自己嘢又得
揸車真係好撚費神
但係反而學26 就中意到不得了
覺得真係好free 完全駕御到
都係嗰句,學車師傅話揸得車出街,預左有半隻腳入醫院/監獄,撞到人/比人撞 有時避都唔到你避
唔想揸咪唔好揸
原來車都未學未考就講揸車接收工
講經咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞