唔鍾意揸車,但女朋友好想我揸

400 回覆
66 Like 875 Dislike
呢d女好煩
想坐車就自己學自己買啦
點解要個男人揸車接放工,佢脚有事嗎
學左先啦 排完考得嚟可以都散左
車對佢嚟講係生活嘅一部份,而呢一樣咁啱係你唔擅長嘅嘢,咁都幾難用時間磨合,係價值觀差異

身體會咁諗嘅女仔,大部份都係自己屋企有車(通常爸爸揸),慣咗出入都係坐私家車。

另一方面,問吓自己,係咪四肢唔協調,運動白痴,如果唔係嘅話,打多啲機,幾個月學識都唔難,細個有入機舖打過頭D/灣岸啲friend,全部都輕鬆考車

掉轉講,佢搵到個男仔揸車嘅,就會跟人走,簡單一句放工車埋你好唔好啊,已經搞掂
你女朋友鐘意 有車接收工,旅行自駕,番工揸。
你又唔鐘意揸車。
咁個問題最佳解決辦法就係。
叫你女朋友揸車. 洗咩咁複雜.
唔洗可能,依啲散硬
真 樓豬考左個牌先再諗啦
你考撚咗先啦,拎到個P牌都講緊兩年後,到時再諗
放工仲要接佢收工
浪費哂啲時間,好得閒?
但都要講句,呢種女真係早飛早着,慾望無盡,但唔會為男朋友著想,你買左車後,又會講想住地鐵站上蓋,咁到時又要換樓呢種女人完全搞亂晒男人應有嘅計劃
a1咪a1 自己用又唔係曬比人睇,學咩棍a1好失禮咩 , 唔明白樓主諗乜
陪迫巴士既先係好女仔

依家你話學到你考都要1年 仲要第一次pass 衰左要等多半年 , 到時條女都飛左你搵第二個喇
結論係 條女實等唔到 遲早飛左你 不如慳返啲錢仲好喇
樓主:我無車牌,我唔中意揸車,覺得揸車on9

其實試下冇壞既,都係有限錢姐,唔鍾意咪賣車囉
人哋開到聲想你接放工
你咪接囉
做乜咁小氣
又冇車牌又冇車都寫到咁大篇野
感建分
香港交通咁方便,使乜揸車
煩過女人
學左冇壞 學個陣都知自己適唔適合
依家由報筆試起 都差唔多1年3-4個月啦愈來愈耐
你同佢講,如果佢想早死嘅,你咪日日揸車接佢放工囉
我覺得佢靜係諗自己爽有人車
但佢嘅爽就換嚟男朋友唔鐘意都要夾硬揸
仲要洗多一筆之餘又要多好多嘢煩
油車要保養換零件有咩壞又要拎去整
個女仔真係自私到
換個唔會要求你揸車嘅女友,完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞