唔鍾意揸車,但女朋友好想我揸

400 回覆
66 Like 875 Dislike
睇完樓主打嘅嘢,唔明上面做乜咁多人屌鳩佢女友
佢女友只係提出下,講真,乜有女人唔希望自己男友/老錢可以車自己出出入入架咩?你覺得真係有人想好似啲窮廢咁日日同人迫地鐵地巴士呀?
佢提出咗但樓主嘅反應咁抗拒,佢都無再比負面情緒樓主,呢種女已經絕對娶得過
睇完樓主嗰堆唔想學車嘅理由,反而覺得樓主份人好撚beta (sor我暫時諗唔到第二個形容詞去形容樓主),嗰種害怕踏出comfort zone嘅態度都幾唔似一個above average嘅男人。揸個車啫大佬...
不過可能條女鍾意你夠靚仔,佢本身一般樣啦,唔撚知
見你咁多諗法以為你有車牌只係選擇緊揸唔揸

原來你牌未有
有揸車既人先唔會用google map
垃圾到仆街

我做埋職業司機仍然唔鍾意渣車
通常影呢啲相本身應該有啲窮
至撚憎揸車 有車牌都咁話
佢自己試下學車再叫人渣啦 講到好易咁
去咗外國被迫學同揸,最初都係驚呢樣嗰樣,揸落就覺得小事
佢會飛咗你
無車連最基本嘅移動自由都做唔到,做人做到咁廢真係67啦開追悼會啦
第一次聽有男人咁憎揸車
又左右不分又路痴
你去驗下智商實際d
你咁樣算正常,但有唔少女係有隱性公主病,係鍾意「個男朋友揸車」,而唔係「揸車」
咁你咪去學下
揸車都幾好玩的
都係藉口
自駕遊輕鬆過香港揸
換女朋友啦 呢啲人永遠唔滿足 你有車就話你無樓 你有樓有車就話你層樓舊會所唔靚 到你換新樓就話唔就腳唔係市區 你成世都會俾呢條女搞到你無自信 好似真係好差咁 但只要你一出返市場 就係條件至少中上 到時你就明個世界原來咁大
馬路炸彈揸得廢EQ低就唔好諗去旅行揸啦
車牌都未考講經咩,1 take pass都要搞成年啦,好多人考5次都未pass,考完車牌同條女又未散先再開post啦

Btw學車同實戰係兩回事,操到識揸車先話揸車唔好啦
使唔使屌閪用乜嘢姿勢都問人呀?
請司機
自覺無天份:左右不分

牌都未考已經唸定自己pass硬
好彩你無移民姐,唔係都唔知點算
男人唔可以憎渣車
男人老狗揸車咁能簡單都要上黎打一大堆野開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞