【I/A】 鈴蘭之劍 (9) 官方轉死性, 大送特送, 新手入坑好時機

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
艾達首抽唔係太實用。不過你可以照玩一陣睇下隻GAME 對唔對上口味先。 如果OK 既再TB 用 2-3 蚊 買個初始號抽 有百幾抽開局比較好。

另外自選池 11號完...
如果係想入坑既就快手
滾石係咪改咗有生命值,科爾斬兩嘢就爆
絕對係
抽唔抽新武器好?
好似幾勁
但唔知洗唔洗高星
抽角色先,無課後期都農到新武
1星武器唔覺得可以有乜突破
好似條鍊都係數值上嘅增加
把槍得1星要cd7,又唔係有啲關要帕米娜長開大技先過到
反而個盾好似有啲用

隻game $388先得30抽
姐係一把武器要成8舊水價值
完全唔值
抽到新角都仲叫可以玩下
竟然又10抽中左翠斯坦,依排幾好彩
但送既武器只係中護盾
60抽中新英
呢排幾好運
仲有15000石剩
2.0保底嘉西亞
60抽中
帕米娜用反甲好定新盾好?
佢招被動反甲唔會生效
新盾咁op當然係新盾
thx
5抽解任中多個盾,差把槍
咩任嚟?定你直接抽裝?
啡紅既任,頭先fb剛剛話會送5抽解任
想問下大亂鬥有無快d既方法打25場?
入到去秒退
疾風劍似乎可以用下,邊個角色用最夾?奧古成日再動呢啲?
小姐頭專武
奧古都可以
我非常懷疑 巴哈即時聊天室成日出現既 Luigi 其實係官方聘請來做推廣/維持討論氣氛的, 佢每日長時間聊天室聊天, 就一直就只會叫人抽卡課金, 對遊戲/角色有一定理解, 但往往只會無限倍大新角色好處避開壞處, 能夠討論回答各種問題, 但卻經常提到自己過唔到深3。佢既存在跟本不合理。

基本上如果咁喜歡隻game, 日日花咁多時間對著呢隻GAME,參與過咁多玩家既攻略討論, 還有咁多攻略影片可以參考,只要做好角色養成, 根本無可能過唔到深3。

唯一解釋就係佢角色定位要令到過到深3既人有成就感,又或者佢只係工作上要到聊天室聊天, 對打深層甚至對這遊戲根本沒興趣。
新角 用落 無想像中咁勁
再動得一次 , 技好食能量, 移動同 手好短
你講將軍同翠斯坦呀
隻角色係特定場合會比較有用。
例如 打塔 或者神兵2 有盾要破時, 可以直接移除會幾方便。

雖然好多人話佢攻擊高, 但我用落又唔太覺... 可能有埋新血色防具(+20再+40AOE) 會比較有感。

不過致命傷係爆發時間長過不屈, 但爆發時回血效率只剩20%, 但唔爆又唔勁, 除非有方法上到 [❌屬性減益] 也許可以免左佢個回血問題, 或者帶 塔埃爾 共享傷害, 否則其實都幾難用下。 當然亦都可以帶[無敵] 頂多一回合, 不過只係為左一個技好似有D誇張。
今次深3唔抽真係過唔到
難到閪咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞