【I/A】 鈴蘭之劍 (9) 官方轉死性, 大送特送, 新手入坑好時機

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
去 8591 找找可能有
我都係同你想法差唔多, 隻 GAME 好睇先手。唔係你秒我就我秒你, 呢隻新角其實打人唔係差, 十字形 AOE 150%。 另一個AOE可以打5格 +擊退2格。

只係預左比人打既角色, 除左 索菲亞 既無影之刃 同阿列克謝個不死個性, 其他靠防既我都無咩信心...尤其新角AOE 個性反只有2格, 但一般弓箭射程都3格, 如果帶反擊大技, 其他技又帶唔曬, 所以感覺有些唔上唔落。

我初夏有不死都不時會比 人2連擊殺, 例如索菲亞既個性 / 命運的抉擇塔羅。當然有時係普攻完被動AOE 引爆旁邊炸藥自殺
用落好缺魔,但5星有回能應該質變
暫時緋紅角都抽得過
估唔到開到新po
暫時覺得只要功能無重疊既角色都抽得過
佢嗰2 3招技都好食魔同長CD
仲要冇瞬發技
就咁睇技都覺得係
但冇位比佢跑星

我覺得跑狼女同卡莉絲先都未跑佢
但我覺得佢個Package唔係好夾佢個功能
有冇人知帕米娜個性係咪唔算反擊?
啲反擊嘅裝係咪唔啱佢洗
命運螺旋比較用多時間
我由開game玩到依家都仲未玩過一條完整路線
平時都係打塔/愚者/神兵 (以前冇代行)
唔算反擊, 只算反應
嚟緊隻哈斯娜好似評價唔錯,應該仲值得抽?我已諾諾可以搏保底出?
佢個保底一直都有BUG, 要係佢當下個池出過先計擁有。
巴哈已經罵過好幾次,一直都無改。
而家就買定花生, 等睇佢國際英文版點翻譯 個段野。
吓仲以為官方會聽民意
下,等我仲俾咗件5星反甲佢
留石抽初遇池好過
似乎嚟緊啲緋紅角應該仲勁?
一來新角勁,但勁唔勁過唔敢講
二來重遇池初遇池都係50%中up英
即係重遇池你要中你想中嘅英得25%
唔抵抽
重逢更新左75% 好耐啦
不過除返兩隻都重係比50%低。係難中過初遇
咁留石算 佢有bug抽唔過
我見啲人75%都成日歪 慘到
我覺得佢起碼跑到3星先有用
1星反得一次
未成型之前要靠技能,成型之後佢主要都係大招跳入去
斬人,等人反,再反番人咁去收頭招嘲諷又係要成型先用得
跑星我覺得佢比狼女優先
如果依家想買首抽
推薦買重複2-3星既角定多角1星既帳?
有無話邊幾隻最好要用
2-3星既角果個ac有幾多隻同邊幾個角色先?
1星多角差邊幾隻冇先?
冇比較好難講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞