【I/A】 鈴蘭之劍 (9) 官方轉死性, 大送特送, 新手入坑好時機

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
岩岩買左個首抽號。應該抽邊個pool
答唔到你, 我自己都未打過一半
活動重有44日, 懶得打
打打下都okay好玩嘅…
個號有無跟咩角色?

重逢池
如果抽到霍瑪會幾百搭有用, 推圖唔錯。
茉茉都勁, 不過佢最重點既技 [厄運甦醒] 要LV.55先用到,
如果抽重逢池, 中左其中一隻可能就要收手, 因為再抽就可能出重複。

而家初遇隻翠, 對新手來講可能會有D 難用, 唔爆發既話 其實感覺隻角普普通通, 係可以移除護盾呢方面有D特別。爆完後會有段時間比較脆弱回唔到血, 所以用起來要有D 技考。

你亦可以留抽等26號抽下個池睇下抽唔抽。
Total成個活動3500 姐 好快用晒
都估佢唔會on top比咁好死
新個隻SR 苦藥 真係好鬼勁, AOE 上 [攻擊2] + [苦藥] 另類被動回血 40%, 被BOSS AOE 打重會上埋 [易傷2]
打埋新開d關都好似無修正到咁
頭先試都仲係解唔到
最後抽到咁,仲有1萬石
一開波有6隻SSR 夠用啦
抽出咁多隻都重有一萬石都算幾好彩

你而家6隻SSR有一半都係毀滅者, 之後留意下 補返多少少 突襲 同 守望 兩個職既角會比較好。而家用住SR既突襲同守望先都唔會有咩問題。

麥莎係神坦黎, 越級打塔羅關卡用佢會易打好多, 學完 [大家加油喲!] 個技就可以幫人坦物攻, 唔使學 [守護] 個技都可以。雖然免費角, 但也請好好培養。

詳情每隻要選咩技學, 可以去YOUTUBE 找找角色介紹片看看
冇著底褲
係 之前都冇乜理佢圖
見佢5星 露晒成對出黎 過份到
官方應該整啲關限人只可以用SR
如果唔係真係冇乜心機專登練
啲新關血量傷害迫晒人用新角咁

【📢翠斯坦個性調整公告📢】
󠀠
尊敬的鈴蘭之劍團長:
󠀠
近期我們收到一些關於翠斯坦個性的反饋,並對此進行了一系列排查。
經過了詳細的查驗,我們發現上週更新時修復的問題,確實影響到了「翠斯坦個性的驅散層數」,
且一些「護盾機制」仍存在異常情況。
由於此部分不符合設計初衷,對此我們深表歉意,並預計於7月24日針對此情況作出以下調整。
󠀠
1. 個性【血色之怒】描述與效果均改為:
攻擊前,若目標擁有護盾,則自身傷害提高,並驅散其6個護盾。
󠀠
2. 修復征服之塔內部分敵人的護盾效果與描述不一致的問題。
󠀠
針對以上問題造成的影響,我們將在7月24日更新後,額外發放 希望晶石x300 與 星鑄殘胚x50 作為補償。
再次對造成各位團長的困擾表達歉意。
󠀠
《鈴蘭之劍》營運團隊
其實我都唔係幾明個消盾計法
即係aoe打落去一堆人度 可以總共消到6個盾?
定一人消6個?乜一人可以有六層盾咁多?
每個目標消6個盾
原本消3個, 之前塔 敵人有 3層魔盾, 3層物盾, 所以會消唔曬。

其實佢on9, 特登設定物魔盾 成各3層盾, 搗到抽到翠既人都無法消除所有盾。
今日更新完好似修正左
暗改比人屌
都拖成個星期先搞
連逆塔都完埋
呢個營運真係好野
試左已搞掂
差唔多每次都出包
【莉拉技能搶先看】
莉拉是擁有高魔防的防禦者,透過技能組能將部分魔防轉化為物攻。
她可以將友軍傳送至自己身邊,開啟援護和群體免傷,
再配合[緋紅之夜]光環增益,在進攻與防禦均有出彩的表現。
在戰鬥中,莉拉可以施加大範圍[易傷],將個性變為[強制警戒]後,
敵人經過或施放技能時均會被警戒攻擊,從而做到以逸待勞。
󠀠

避風港灣
(支援)使自身獲得[免傷],且自身周圍所有己方獲得[物防提高]、[魔防提高]、[穿透免傷]的效果。
󠀠
風浪同舟
(支援)[瞬發],傳送自身周圍其他友軍至身邊,自身得到[援護防禦]、[格擋強化],
並獲得[同舟],能在[反擊]、[警戒]、[先制]後,禁用目標被動技、降低其攻擊。
󠀠
斬盡雲翳
(物理傷害)對自身周圍所有敵人造成傷害並施加[易傷]。
攻擊後獲得[鳶尾之姿],且[個性]中攻擊方式改為[強制警戒]觸發,
警戒範圍與觸發次數增加,無法被打斷。警戒次數耗盡後個性恢復為[先制]觸發。
󠀠
借浪止瀾
(反應)被正側面敵人遠程攻擊時,若攻擊者速度低於自身超過一定值,
則閃避其所有攻擊。閃避時,對攻擊者方向的隨機目標造成物理傷害。
26000石抽爆黑絲學姐
好似幾勁
總數黎 唔係另外有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞