【I/A】 鈴蘭之劍 (9) 官方轉死性, 大送特送, 新手入坑好時機

864 回覆
3 Like 9 Dislike
好在深3岸已上
我重未打
4. 「星鑄神兵」系列裝備實裝後,我們留意到許多團長對於新裝備免費獲取管道的關注,後續「星鑄神兵」系列裝備除在裝備商店透過「星鑄殘胚」兌換外,也會不定期出現在活動免費獎勵中!
󠀠
5. 最後,在8月即將開啟的一週年慶典結束後,我們預計同步陸服和港澳台服的進度,屆時兩個伺服器的線上內容進度將保持一致(各伺服器間帳號資料不共通)。

300 希望晶石
ds869g3pg5kjs
你地通常係咪唔會抽重複角色?
而係靠打碎片嚟升星
正常係,你有錢有魔法小卡另計
無乜必要,中多隻都係50碎,等於打17日,依家無乜邊隻角色係必要,可以慢慢打
ON撚9 公司 屌佢老尾改到屎咁

Last一日先過到深3

用成堆一星3星角過12round 磨死人

塔埃爾 卡麗絲 貝拉 茉茉 翠斯坦 伊南娜
卡麗絲9層用大技次次都打到暈兩隻小兵 清怪靠佢真係
伊南娜再動

啱啱煲咗兩個幾鐘
今次勁麻煩
深2 完 都半日
抽埋隻翠 點知垃圾左 諗極唔明點解過唔到
原來改廢左
試左幾個陣都唔得煩死

新活動關
有再動?
活動第13幕個額外任務解唔到
如果抽返來都有呢個技, 我諗要配 塔爾 同 加急戰技, 先能夠將效益最大化。 否則速度高過251既人其實真係唔多。

緋紅角或者可以帶 機動隊加速個被動, 不過咁玩會少個技能格, 好似有D 本末倒置。
啱啱升到40lv
素材完全唔夠用
咩素材唔夠?
活動素材換曬都唔夠?
正常應該夠, 係唔係未用 換資源個D 寶箱?
重有別忘記聲望也可以換兌
未用哂寶箱
就用完
係,我睇b大既片跟住打深2最初都過唔到,改完跟唔到打法
天賦就實唔夠架 裝升武先 防具留住唔升
升到50儲彩料 箱唔好開金銀料用

解好左手邊個初始任 唔記得咩名 送好多料
解綠色嗰啲ok ,咩升職階到9/10/11、12隻40lv角咁

體力刷完每日高額 留去活動蒐證你打到既級別 20體力刷兩隻高額 去換店啲料

打埋緋紅故事 有時間就命運縲旋主線 升見聞拎料

40應該仲好多體力水送 主要升lv 到50-60
再試越級打塔羅 神兵多
反而神兵彩武 新手玩 宜家得勁少
我新帳56lv 把把得一兩星 弱到爆
箱我反而會唔理咁多, 照開金銀銅
因為升一件50上60要成65個彩,
但去到50級個時, 其實彩石都已經有成700幾800個, 已經夠升10幾件。
花少少箱唔會差太遠。 開頭銀銅石真係超缺。

65個箱 可以換好多 金 (3), 銀 (9), 銅 (15)
裝備升唔足, 打其他關卡反而可能會卡住唔順。
多謝ching嘅建議

舒服

終於儲碎到5星

想問下左下角講個3500石係另外有?定係講緊右邊加埋計?但加埋又好似唔夠3500石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞