【I/A】 鈴蘭之劍 (9) 官方轉死性, 大送特送, 新手入坑好時機

864 回覆
3 Like 9 Dislike
聽聞官方轉死性啱啱先回歸 就搞啲咁嘅嘢
見到個標題,轉完死性無耐又再轉差
好似對面都燒緊,再觀望下先
非常同意,既可以吸引人抽新角,課長又會照舊突爆把武
買定花生睇好戲
燒到咁, 官方點都應該會有D 反應。
送幾粒砂糖比你
跟住大大舊屎車落黎
新手岩岩玩
洗唔洗刷首抽?
有幾隻T0 幫你過關易啲

貝拉 歌洛 科爾 王女 奧古
1-50lv 唔越級都ok

可參考https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=71838&snA=3062
好友切磋/ pvp 個系統都好撚悶下

地型又kick 又要ban黎ban去 又要等行動

睇大家邊個角色裝備勁d 鬥小心行 再搏暴擊清人地咁就一場
煩到咩咁 一啲趣味都冇
佢硬數值平衡太差,谷血谷防嘅收益遠遠唔及谷攻

睇得出佢關卡係有畀心機整啲趣味性

可惜個底搞唔掂,扭唔出咩屎忽花

買左個ac
有90抽+10500石
簡左科爾同貝拉黎抽
各抽中一隻
仲洗唔洗再抽?
科爾/貝拉 係自選池 簡來抽到的?
如果係既, 咁你最多抽 岡列之華 好了, 因為帕米娜比較好用, 同較適合新手用 (夠硬又打得遠)。重逢池係舊角, 特殊情況有用, 但打關推圖無咁好用。
係自選池抽的
頭20抽就抽到
我手上已經成堆毀滅者, 佢重要一半緋紅角色係毀滅者, 抽唔落手
我最需要既盾職佢又只出得一隻莉拉, 連SR 新盾角都無
兩隻新SR 都多到嘔既光暗
想問下 緋紅角色 係唔係一隻法傷都無?
打完成個故事都好似唔覺有邊隻特別角色係用法傷

宜家新果個重逢池果隻哈斯娜有啲咩用?
我係騎士同盟愛好
想抽
之前睇過柯瓦雷係法傷
幾好玩喎
Pvp 一直派bot畀我係想點
新手想問神兵果啲武器會唔會轉?
94.55%
下路太麻煩, 打一次就唔想再打
唔會, 從來未轉過
哈斯娜 其實抽卡度顯示既技能 點寫就係果個樣。單體輸出無咩隱藏野。

個性 "自身範圍5格內擁有[暗香]的敵人,其攻防屬性降低15%、受到暴擊機率提高15%。" 遇到D 要圍嘔既BOSS 都OK好用。

完整技能可以BWIKI 睇:
https://wiki.biligame.com/swordofconvallaria/%E5%93%88%E6%96%AF%E5%A8%9C
最近先回歸,睇返蔻蔻娜好似都幾勁,但2月出月都而家好似都仲未重逢過

另外艾達都好似幾好用,好後悔自選池無揀佢仲要5月先重逢完,有排等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞