【I/A】 鈴蘭之劍 (9) 官方轉死性, 大送特送, 新手入坑好時機

974 回覆
3 Like 9 Dislike
搵個有齊T0攻、T0輔助嘅,再抽埋今期重逢池就搞掂
啲自選號幾正,簽到簽簽埋埋都幾多資源,又多體力。玩咗十零日已經升到51Lv,過埋神兵1 70
其實我唔明
緋紅裡面 盾兵
明明有跳高落地既動作,
但帕米娜又做埋跳既動作,
攪到佢大技玩落感覺奇奇怪怪
但帕米娜又唔做埋跳既動作
有靚角真係易過神兵好多
呢隻game算係咁,啲SR角出奇地好用
來自騎士同盟的冰術騎士 #席夢娜
與伊利亞的攝政王子 #迪塔利奧
即將在本週五的重逢邂逅中登場❄️
喜歡他們的團長記得把握這次邂逅機會💪
󠀠
【邂逅活動】重逢之時
邂逅時間:2024年9月13日12:00 ~ 2024年9月26日23:59
邂逅介紹:邂逅活動中,角色「席夢娜」、「迪塔利奧」獲取機率將大幅提升!
󠀠
⚜遊戲社群☛https://linktr.ee/SwordofConvallaria
#鈴蘭之劍 #為這和平的世界

幾時先肯出塔埃爾
幾時出T0攻擊角
頭先問過冇4隻T0(藍框)簡
咁問下佢退而求其次有咩選擇
可以試多問其他賣家,
我見之前有人係度POST 過買得都幾靚下, 唔知邊間買
我用佢個網search現成 奧古+歌洛 既組合, 為數係唔少, 但都唔係咁靚, 角色數太少

如果唔介意無 奧古(最強一刀兩段單體輸出), 可以考慮下呢個:

有齊 遠/近攻, 物/魔攻, 回血 / 加速

阿加塔 同 哈絲娜 剛好可以用到科爾 光環

重有total 290抽留比你抽新角色

http://chushi.jiankj.cn:81/games/llzj/query.php?idNumber=llzj_125640&FruitS=
p.s. 你可以自己再找找其他店家, 可能會有更好, 不過留意係唔係已經抽曬D 石, 200幾抽正常夠抽好幾隻角色
多謝你咁好心幫我睇,我都有搵其他賣家啲網睇,我想以歌洛莉亞為首咁解
你之後會唔會課金架?
如果唔係無課, 其實好易解決, 因為可以商店直接買自選卷去換
台服同國際服其中一個分別係, 台服自選卷有歌洛可以選
原來係咁,咁好似多啲選擇
又要吹奏下太陽粒子巴
強推小姐頭
小姐頭係 無裝 無等級 低練度 既情況下打人會無咩力度, 我怕佢未見到成果就認受唔住棄左GAME
即係邊個?

拉維耶‧初夏記憶
好想要呢隻呀可惜果時未入坑
已經入咗手樓主推薦嗰個,慢慢玩下先
都係
而家仲要攞唔到專武
3星開咗飲酒已經覺得大力咗好多
準備5星
想抽大王子
但已有5星席夢娜

啱啱3星咗,一般主線會帶咩技好?帶埋飲酒好難揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞