【I/A】 鈴蘭之劍 (9) 官方轉死性, 大送特送, 新手入坑好時機

974 回覆
3 Like 9 Dislike
兩隻都無,席好似已經無咩出場機會?
啱啱4星左翠斯坦同莉拉,諗緊上唔上埋5星定換其他角色好
席打逆塔出場機會真係低左好多,
比較傾向PVE打群怪, 以前就話方便打正塔,
但而家有練度正塔已經可以求其打都過。

就算佢普攻可以去到110+30%,
但係魔攻, 正常情況都只會為其他
物攻角(歌洛,莉莉,阿加塔) 降物防,
佢單隻魔攻會受惠唔到,
所以應該都好難夾. e.g. 小索 - 王牌戰術
除非之後有角色一次過降 物/魔防 (唔知有未)
帶開天生技&飲酒&瞬發直衝嗰招/被動打完轉一下嗰招
基本上係冇上場機會
平時有啲關當坦用
即係新手可以跳過,安心等新角…
照慣例
除非2隻重逢都係T0加係你手上差嘅角色種類
e.g. 差輔助角抽今次蔻蔻娜+皇女
唔係嘅話都係推薦抽新唔抽舊
可以跳一個池啦 席夢同大王子 都唔洗用住
依兩個又唔係無左佢地打唔到機,同埋隨時之後抽初遇都撞一隻出嚟啦
大王子個伊利亞光環含金量越嚟越高,緋紅啲角大部份都係伊利亞陣營新手無而緋紅角多都可以考慮入手嘅
留石抽再動角,新手一隻都冇
仲未課自選,所以有啲心動課大王子
有二王子技能同貝拉師傅(?)立繪流出
二王子啲技離譜到,禁警戒援護被動反應技,聚敵人群體沉默,將敵人buff變debuff,陣營仲要伊利亞騎盟
好似好屈機
邊到有得睇?
愚者 2-15 有得試用
逆塔下路好難打喎 youtube啲大神兩嘢ko完全兩回事
十二大跳 終於 ココア

可以換走 瑪麗莎
咩係十二大跳
12x10

新手求救過咗淺四,手頭上有呢堆角,請問深層應該點分隊比較好?上網睇好多角都冇
上:大小索 fucker qq 摧城 神恩
下:歌洛 奇亞 霍 烈嘯 是旦 是旦
深淵一 最簡單應該過到 拎左分先 有石拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞