[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (102)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
係後面偷襲就人多好辦事
正面打梗係淨係望住我好啦

Let me solo her 打女武神咁
梗係單挑最穩定
有無人打右下城堡附近條鬼火龍?要好有耐性咁打
成班著甲嘅敵人圍條龍扣好少血但就阻住你打,打你兩下就死
正宗霸住個廁所唔痾屎
點咗智,想收集多啲武筍定邊把順手先洗點
宜家都做緊普攻魔法師
已經唔係叫你玩 1+0
但就係度屌武器廢 level 低
之後話 dlc 堆數值
仲要話人難度廚
rune你正常推圖都儲到返嚟, 加護就要特登搵, 而且唔係嗰區, 係成個世界搵
依隻我果斷招靈打 太晒時間 打咗成幾十分鐘
舞獅雙月都係半個鐘內過左,暫時見既依兩隻都唔點捉飲水,可以慢慢換血換贏(一周目)
你行晒成個區有7-8粒,第1第2層一粒就升到,當你miss幾粒點都升到3/4層,你覺得咁都冇分別真係冇野好講
https://youtu.be/2AIVsmwucgU?si=cn1pZsstFWCHqf2v

唔去大區淨用 limgrave 資源 1+0秒左接肢

https://youtu.be/wPvz21_6Y1M?si=U8w-tze4SbQjTJsV

Dlc 1+0 贏靈火龍

全部手殘打法
問心有無執齊野先?
佢open world玩法就係想你打唔贏就探索下先
godrick佢都係想人行曬limgrave同啜泣半島先打

不過如果我都寧願佢做返線性地圖
而家個open world 探索做得好撚差
變質自己鍾意 要裝埋雷拉𦰡護符
唔係wor,我覺得單係入城本身都已經期待你探索完limgrave

而且dlc 我都只係探索完第一張map 既範圍去打,都好順
好多武器道具都要特登揾
咁點解唔係用初始武器打爆機?

利申: 木棍爆機
有冇雙月1+0
雙月會捉飲水,有場比佢捉走左我五支水
有唔點會冇,你平時升lv 加點實際睇spec 都係升嗰少少
有下特進好嘔心
明明好似打唔到 但個劍尖計你中左
出血唔喺砍到狗咁咩早排見我frd打boss個出血量少左成截
究竟dlc有邊把武器係T0,雙月把對劍成班youtuber鳩吹

用落廢到嘔
通常打完一隻我就外鄉
要單挑開頭湖邊果隻試下咪算
又唔係有新招
成個新手區啜泣半島
咁但係唔止lv,武器強化石同元素瓶都係撿道具架啵
魂1,3玩敏智表示
人終究是要回歸甘道夫
未見到住 但見過2款玩法
一個係卡位用血王叉
另一個係用5盾骨灰吸火力 後面鳩spam魔法

同埋最屈機最通解嘅指紋大盾
0同4層咪有分別囉, 你本身都2層, 你搵極個區咪4層, 差10% 把撚咩, 你搵埋下面兩區個D 先打, 咁你下區咪又係走入同一個問題, 到最後你就叫人行哂全地圖先架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞