[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (102)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
過左 softcap 真係升黎無乜意義
係我個 fd 好想整個 713
我先陪佢係咁 copy 盧恩
由day0用完屍山血海爆左第一次機就棄左出血流

而家把古鐵隕石好撚爽
我而家DLC仲係用緊屍山血海睇緊有冇咩武器想玩準備respec
根本就係咁
諗吓本篇一開始乜都唔升打接肢惡兆咪都係一兩下
盧恩同鍛造石又繼續共通 純粹用碎片靈灰拉返個難度 咁都諗到服撚咗佢
dlc 入2週係咪都要爆一次主線先
唔覺唔覺 東哥都做左人老竇
我反而建議大家唔好call人打先
一陣有D大神好似我咁入去行兩步就完, 然後話好無聊
我都想load save打過隻獅舞
幫自己拉滿仇恨先call
講真如果某幾隻boss唔nerf我想像唔到遲d d高手點玩level 1 / no dmg
拉塔恩根本局你要玩大盾流
打左成日,依加轉玩猩紅流先望到機會贏
攻略為左中二病,敏武點都會話勁

本章大劍,特大劍
dlc 鎚,開場已經黑鐵鎚/血怪手

推圖轉翻中距武已經ok
狂龍唔call npc 會唔會錯過劇情?
想問下地圖右下地區點去 即係懲罰要塞下邊啱啱過左花蕾怪獸(唔記得佢個名)
https://youtu.be/GpfETGkpCdU?si=iVbwunREywgMTSoj

Asmongold 已棄dlc
用同一套build 無腦打
青海平原就由龍洞去,癲火果邊就係由幽影城坐升降機落去
會錯過咗啲對白
石盾加把出血嘅刺劍 基本上避都唔撚洗避 加埋仿生淚滴一齊同你吉 冇撚敵
笑廢人睇人死係幾開心
反而係都識講打下機
噤care比人笑為咩
三五識七又唔會少左條毛

重點係想打贏唔好怪其他野
事實真係因為自己廢先過唔到關
真心想過關又想證明自己未努力練習/搵方法贏未得
走去負評隻game然後嬲嬲豬
人生一定勁唔愉快
唔該哂巴打 祝你身體健康
D npc 都有少少仇口
果邊部𨋢開唔到
雙月/反手刀/拳套都有興趣
新手個陣唔信
但依家真係知把把武器都勁
暫時未有 boss 逼我用木棍

我打到穿刺者既,應該會用木棍認真打
點都試下單挑先
唔係優唔優越感
係真係有機會過
我用緊指紋石盾同蒙格之槍慢慢推進
不過開頭啲boss我都係用獵犬把刀過
本身都來自唔同勢力,都幾期待啲做魂學嘅解釋成個故事

今次DLC一野打哂D魂學家做指頭
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞