[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (102)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
依把我拎咗 但係好似廢廢地
我去拎上面嗰把睇吓先
打左兩日雙月騎士
轉出血流 黑刀超水準發揮先過到
狂龍難打到有無啲易打啲嘅方法
好似唔止1粒
上巴哈睇話有幾粒
諗住轉大太刀build想問行quality定dex好,獵龍果把好唔好用

爆機方法 打不贏就加入
一句講哂dlc武全部都不如獵犬長牙
盾流除咗用蟻劍外, 有咩武器推介
太短手,一打多時有啲煩
再唔係就屈 得簡中區負評
又唔講埋 本體 簡中區91%好評

依家繁中 5百幾個評論 61%好評
日區 2百個評論 46%好評

英文區 萬二個評論 81%好評
係啊 英文區81 好似唔低啊 但本體英文區都93%好評呢

根本呢個dlc就係有問題 鍾意玩唔緊要
我都比8分 因為我接受到大部分嘢

但自己接受到 同知道個dlc有問題
有咁難有衝突咩

話咩魂系就係咁難嘅 唔好忘記呢個係dlc
有幾多新玩家 本體連dlc咁買 同時又咁快玩到dlc
有咁多 玩完本體 比好評 但去到dlc就比負評
係咪應該諗下點解呢

我好鍾意魂系 係ds2無玩
那怕dlc 隻尾王咁痴線 我都仲堅持緊 閃避流 唔拎盾打
正如當年 我堅持女武神 4連水鳥可以閃避哂
結果都比我自己研究到點 全部閃避哂
成就感好撚高

但唔該你哋班死忠撚 唔好再鳩吹 英高上神枱
遲早有一日 魂系再無人鍾意 出新作都係差評
就係你班死忠撚 搞出嚟

接受現實 呢個dlc你哋可以鍾意
但事實係 諗同dlc10分 滿分神作嘅人唔多
用魔法放毒
佢似係用盾+失鄉騎士戟
主線只係過左滿月女王
但買埋DLC
隻 game 最多值 9 分
點解你要比 10 分

其實無乜人 care 佢值 8 9 定 10 分
一開個隻大樹守衛既㦸
要推圖就拎長手加範圍技嘅武器啦
Wa….貝勒唔好話贏 幫拖都召唔能到
無愛唔好勉強會打到你唔開心
有邊款又可以同時舉盾?
手殘想輕鬆啲打
有冇人一齊打
啱啱開始入DLC
幽影城上面塔入面果兩個敵人點打

可招大哥果啲
被雙月虐到懷疑人生
https://www.youtube.com/watch?v=Po7oV9Wj23w
仆街雙月難打到,打左200幾次先贏到,最尾原來成日碌唔到係關LAG機事,畫質較晒低順左好多
避咗頭幾下先召
因為佢自己都打唔贏 贏唔倒點駁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞