[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (102)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我未爆機仲係一週目 已經玩緊DLC
用掃星打頭慢慢就過到,呢隻全game最廢
依啲真係好撚弱智
係咪諗住啲人每次有推進
都要轉3個時間同晒所有人傾計
嘩 呢個要學
劇透注意:
想問有冇巴打已經進入咗地下世界入到去唔識玩
好想同雙月瘋狂格劍
打完隻舞獅, 阿婆俾左野食我
我出到城門唔見左個"角人",係咁已經再見唔到佢,俾野食佢?
最鍾意教宗騎士曲劍
PVP/入侵神器
Update 完好多人話咩咩武器T0

但調香瓶真係好好玩
今次DLC有冇白金?
應該好快又會改廢
做乜隻DLC 比人屌到咁差
Laggggggggggg
今次個盾反露滴勁到黐孖筋, 5分鐘咩都反到, 好似玩隻狼咁
外國媒體話個地圖整得好空洞?
咁都空洞
其他game 既open world 算係咩?

唔小心行近左幽影城, 個盧恩破裂左

係咪全部NPC任務玩撚完
好快出patch
係,就算有野執好多都垃圾
另外就嚴重drop frame
戰鬥難度同正傳比幾何級咁升
某啲精英怪/boss根本冇互動
同埋某啲劇情都比人屌
正常主線劇情嚟
唔駛驚
地圖好多位冇意義 走一大輪去到係鈴蘭 強化石 果吓真係會屌鬼
D NPC任務好多 好複雜
唔敢推主線
The Point of No Return is when burning the Sealing Tree at Church of the Bud (unmissable story event). This is after the Romina main boss. After this all NPCs will disappear and their questlines will fail, except Ymir/Jolán and Igon/Priestess which are the only ones that remain doable post-story. Do all questlines before burning the Sealing Tree. Keep a backup save if possible.

https://www.powerpyx.com/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-dlc-all-side-quests/
要被佢殺 一係做動作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞