[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (102)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
保持中距離, 搏佢打三連劈, 最後一劈向前用獵犬步法沖去心口位斬一SET, 如此類推, 其他招你唔會有位打佢
7樓落去一層有個制可以拉 之後中間上
最後3分1血啲大小流星避唔到
發現左個方法好撚輕鬆就打贏火巨人
https://www.youtube.com/watch?v=bF_ftuuhMk8
歷代魂系嚟講呢次DLC啲支線同劇情應該寫得最差
開開吓圖無啦啦斷撚咗條支線 啲提示完全俾唔夠
劇情方面就大雜燴 強行解釋所有嘢 我寧願佢不如唔好撚講
三代環印城同一代dlc 真心高質好多
起碼個故事真係承接到base game
Dlc 要屌既位 真係好多垃圾
仲比1-4石我做乜
有石咪算好
問過蘑菇未
講最住dlc好難超越畢邦
入得DLC都打齊哂鈴珠架啦...一係就整D新石開新改造段數啦...
唔好講BB ds三部曲啲DLC都好過而家呢隻
燒咗樹先斷支線 唔係咩 有主線經驗燒過一次你應該都會諗下會唔會斷questline
咁又唔同意
你單講劇情本身2代就係黑歷史
3代艾雷德爾之燼一定係一個失敗嘅DLC
環印城本身都有好多問題
完美 補完個故仔+打鬥 武器 boss全部都極高質 唔明啲人咩事成日叫春要出畢幫2 而家咪完得好好地

Btw嗰陣出dlc大把人畀孤兒同勞倫斯打撚到老母都唔認得 仲要無得召咩骨灰召npc打 真男人肉搏 有血有肉
嘩 屌你老母個隻老將係咪有撚病
食水機會都唔俾你 攻擊欲望高撚到
屌 呢個save真係無打過地下野
大撚獲
其他爆左機既save由頭開始左
叫Npc一齊打拉塔恩
變到爆旋陀螺咁一直轉頭
用反手劍卡左隻雙月騎士大半日都未過到
一入stage 2 難打到仆街,打女武神都無咁慘
指頭遺跡係咪

去完教堂拎地圖去口爆拎個護符就冇喇
Google
流程好長
我知
番去教堂有後續
我指果個地方係咪冇其他野?又大又空

好似第一次吹個度有一個骨灰執
呢個咪dlc其中一個大問題
2個指頭遺跡我都兜哂去睇有d咩
結果係哂自己時間
我兜過三四個圈應該係冇其他野
可能有我miss左掛
燒樹先斷 玩過本體燒之前唔諗清楚?
我都兜左一圈

屌佢乜柒都冇
艾雷德爾之燼 連埋後面環印城 令末世有一絲希望WO
故事黎講算完滿啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞