你知道咩行業秘密?

683 回覆
842 Like 16 Dislike
以前睇蘋果報有個牧師上庭追教會代通知金16萬幾,庭上透露自己月薪9萬 咁多年前都9萬啦
咩年袋呀寫曲落comment,睇黎你一個main 寫到底
我就未聽過一隻無線既耳機分離度可以高過一隻有少少水平既有線耳機 音樂多幾種樂器己經炒埋一碟 唔洗金耳都聽得出
酒樓

超過8成員工現金出糧
方便佢哋申請老人津貼/公屋

個2成係經理級,走唔甩
原來好多雞都唔係處
保險

保險agent真係好好搵
前公司儲左大量中國客戶既敏感數據喺境外,違反哂中國內地法規,有機會要被罰過億
唔係好明
我出去買對鞋點樣唔全新法
人地講緊wireless , 你又攞啲有線嘅嚟比
間鋪display 40 , 有人要試42 ,唔啱既入返倉, 所以對42 可能已經比無數人試過, 到你真係買既時候,就會話比你知你要呢對係新。

不過呢啲唔算咩秘密
香港做雞好好搵
仲要趁後生搵多啲
唔係自打架,係「互相補足」

想收錢又得,唔收錢又得,想點都得

聖經解讀不嬲跟人,同「神」無關係

聖經天書黎,你想要咩都可以解讀到俾你

想搞呀嫂都可以正正經經跟聖經
寫網站成日笑人用template
屌但係佢哋唔用template 自己砌嘅都包出事
然後又話係PM同user問題

點解咁講明明咁多細節有分別,點解你會以為冇分別
首先淨係chips價錢已經唔同啦有aptx有bt5.3有multi point connect,就算普通音質都已經要成千蚊,哩個係幾乎成本價
搵咩人去tune,tune做咩風格口味,全部都要做research
Harman Target Curve都成日更新啦
同埋發音技術上,咩est咩dd咩ba咩planar,點擺位設計etc,點會冇分別呀
而家仲有anc仲有head track
全部細節要做得好,全部都係錢喎

最簡單,你搵隻唔係chifi嘅planar iem係2000樓下?
on9
有無人爆皇軍2019殺人
乜年代呀依家都係chatgpt直接gen㗎啦,睇嚟你都係自己落手落腳寫到底
有同無基本無分別
IT咁撚大,
做工程咁計,你會唔會話個工程師垃圾唔識揸個勾仔紮鐵
所以試啱再去網上買
出街:NOC 方便>>>>>>> 音質
Chatgpt 麻麻地,Gemini 寫出黎啲野岩睇啲
官校都有啲係印度native teacher 差過唔少本地老師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞