機戰遊戲/動畫/情報 集中po 11 [2024都仲未有新作消息]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
阪田啊
魔裝關寺田q事
戰記本身就係
但第二部都冇
估計winky跪佐之後有簽野唔可以另外自己再出之類
但如果出都應該係推到魔f個d 睇佢手機驚既表現
黑正樹個度點睇都係本身冇預winky跪
諗住拉真魔裝入黎再強姦多次魔裝
點知佢地跪佐 有本家仲亂改人就100%死硬
所以棄佐
最初就唔應該同人拉關係
不過眼鏡廠班友連隻game都係食人地老本
同佢地講面皮都晒氣

證明你連個系列點解搞成咁都完全唔清楚
我就係講呢張
結果OG外傳將修羅神推到至今都超越唔到既高度
第一樣就錯都幾好野
ex
又鈎起回憶啲離地回憶

記得有人講WS Crystal 機能好過GBA,跟住我就搵C3同D比

個樓主死雞撐飯蓋仲要講WS Crystal 係勁過GBA

成日有人吹奏GBA屈晒機 明明同一個年代笨大WonderSwanCrystal先係平靚正精選
https://lih.kg/3087297

有興趣可以重溫下,見識咩叫做毒醒撚嘅思維
邊方面先
我都有入過去講
樓主癲到話NDS會贏PSP靠R4

人哋話PSP都有得改機玩iso同超頻,佢就駁嘴話會改壞機。佢到底知唔知當年遊戲機鋪係有俾錢改機服務。佢硬要唔服當年結果。

GBA係行32bit,而且耗電量高,明顯走效能畫面路線。而WS係16bit,粒cpu由黑白機沿用咗三代,仲要勁慳電,機能邊有可能贏到GBA
話晒都係地底世界
唔咁多廢話 最直接真係睇片 睇下兩個招大個分別就明
https://www.youtube.com/watch?v=1akQee3aCGM
https://www.youtube.com/watch?v=jJ1Hw1WjdY8
唔睇都知,連A都贏唔到,全部都玩過晒C3戰鬥演出同畫面係有心機,但可惜俾GBA機能輾壓

反正馬後砲,拎J同C3比先至公道,要拎各自顛峰畫面嚟比,不過結果仲更加殘忍
畫面張力
真霸剛掌閃依然係最型既招之一
另一部神級應該唔會見到
WS 呢部機真係用過就會

玩兩次機戰compact 2地上、宇宙篇,兩隻都死save

離撚晒譜

就算WS模擬器都冇用, 試過玩地上激鬥篇一玩到「失われた忍者伝説」一開戰就hang機

試過所有WS模擬器都係嗰度hang機
唔止EX啦
不過都慣
一早知機戰撚有D人最鍾意冇玩過扮玩過
WS既帶好易出問題

最記得玩GB2入到真結局果一關,點知打打下花屏,熄機再開讀唔返save
而且「compact 2 三部曲」本身都已經難玩,到嗰個位突然間死save跟住又要由頭嚟過,邊個仲有心機玩落去??
個時兩隻野同期出
好彩係玩C3先過D
可能又係一開始玩機戰F嗰啲人
嗰陣時就係喺WS舐過兩鑊死save ,所以冇買C3
收藏價值嚟講佢係幾高,因為產量少
的確係
機人爆山我第一時間都係諗修羅神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞