機戰遊戲/動畫/情報 集中po 11 [2024都仲未有新作消息]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
之後銀河篇有自爆龍
10000蚊一隻
強運加幸運就一隻30000蚊
但係好似志雷馬咁有5x5範圍map
只要有兩條友喺map範圍入面就會直接開map自爆
順便幫你手炸死埋隔離啲雜魚
完場資金少一大半

以前有撈亂兩隻野
講開先記得垃圾NICO仲未整好
好似有招無消耗格鬥技,然後SRW D 中後段有關無限增援兵,細個時候用呢部電單車無限刷錢
Og2 2周目拎隱藏會唔會無咁煩,定都要照規矩拎我發現我26關做錯野拎唔到拔刀機
一樣
佢而家似係要重建架啦
https://x.com/nakamuraff11/status/1809887355798696226?s=61&t=Vv9K6IAzPV1nE7WrdMQ9WA

遊戲收藏家尤其係收藏「超任版嘅第四次機戰」要留意吓背面究竟係咩模樣
如果係GBA,攞牛油砲機仲好,基利阿姆可以揸呢部,因為佢冇RV用
我想試下拔刀機有幾無雙姐
雖然一周應該無錢改爆佢
裝大型彈夾基本上用唔晒子彈
好勁
你唔會比拉米婭用番弓天使
我覺得亡靈Mk2S仲無雙,開叔氣迫發動attacker就真係無雙
開叔有百舌L咁
百舌L係金毛女專用機
直擊可以無視防禦技能,百舌L有全隻驚最屈行動不能武器
亡靈踢自帶C屬性,而且又係大招嚟,根本為開叔度身訂造
我知,咁仲有減防彈,裝落亡靈Mk2S到?
減防彈裝落R-2到
gba1周一定係救世主架啦
因為都冇拔刀機
寺田老屈招野係佢整出黎丫嗎
外傳新招先係最勁 又會爆氣
同紅色有角個位人兄一樣自帶氣場buff
真正量產機打爆boss
講真救世主真心唔錯,可以換人揸,尾二招改造費好平,陸S宇S高運動性,真係平靚正之選

但拔刀機同拉美婭個射擊傷害bonus有衝突,而且又冇得換人揸。ATA之後弓天使都有唔錯嘅buff,減EN消耗同武器攻擊力增加
梅原泰臣最出名係佢自己套akito同 mezzo
亡靈踢去咗哈根到,好彩佢部亡靈有得換人揸,可以聽到特別嘅配音

哈根人設幾正,可惜rpg向嘅機戰可惜人氣唔高,兩集就收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞