機戰遊戲/動畫/情報 集中po 11 [2024都仲未有新作消息]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
比佐幾次機會啦
ogs已經比佢整佐好耐 但外傳填數勉強過到骨
2og延得仲耐 之後又比佢出咩ib dp
到md先判佢死刑
冇得賴b財團唔比機會
歷史就係證明寺田自己問題
gc版權條主線就星間聯合vs異次元同盟
佢拉gc入黎玩又還原唔撚到
og 監察官 訪客 軍火佬做星間聯合
反正頭兩個原本就一個勢力黎 軍火佬偽重戰機
舊系列又係同盟
巴魯馬一直都搵唔到 異次元就岩晒
原作gc敵人就異次元同盟其一
就將j組埋入去就得 吹到係月球勢力但實際唔係月球 好似地底世界咁
聯合d機可以重用 j同gc新畫 就算巴魯馬唔出咁多 d作畫都負荷到

用既有既野 我一樣夠諗到可以用咁既陣容還原gc
但佢偏偏要玩捉鬼
佢當左自己主線係DarkBrain,想格硬幫凱撒加戲
然後又為左懶係連貫魔裝,整左個毫無伏筆既巨人族
你話Dark Brain坐住化神艦復活都好
巨人族唔打魔裝機撚知咩
今季轉史又係集集睇佢開會
d日本人好撚社畜
好多人只係識3兄弟
唔識最細個個
固有領域結界
咪就係好似以前高登仔賭J話「今日打8號風會切J」嗰啲囉,你認為佢真係會找數

不過如果真係找數嘅話,咁就會有新嘅「達爾文獎」得主誕生
L即刻改番唔洗成日衝落地球開炮
如果有年番就多D人識
裝甲騎兵:響宇宙開艙用手槍爆機
好似唔係第一次見人問
DD 五飛每次都要突入大氣層
條友冇新招出架啦 比佢還原下場景lo
果支神槍救咗佢唔知幾多次
正常,因為係幻之第四作
等於而家都係好多人唔知ggg final後面已有左正式續篇
唔講又唔記得
應該都last架啦
呢d有企劃但最後成唔到事係幾柒
霸界王唔同,起碼都多人知道
而家等緊佢動畫化,但檜山仲叫唔叫得出
佢拉埋異世界、異次元,就好心拉埋機戰L啦
又要懶有順序,又想主推自己野
結果瘋狂食書,變成四不像作品
講到霸界王就火滾
原作明明就打曬前勇者機械人,逐個同伴救設返返黎;而進化人都要經過內戰,先決定由拉米亞做主導

不過我仲未睇後面,暫時睇到打低左超龍神
我講緊4弟
但我覺得應該有人聽得出弦外之音
異世界仲有neo
就連gb其實都唔係佢
佢都唔用人地原本羅亞
係要自己整個吼太出黎
將人地作品改到岩佢心水先得
但佢岩心水又唔岩原作心水
服務緊fans定佢自己?
異世界米神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞