機戰遊戲/動畫/情報 集中po 11 [2024都仲未有新作消息]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
前有d 後有w
然後og捧完j
都唔覺班日本仔特別岩兩個主角
至於部機本身型 寺田打壓都冇用
唔死應該基本
睇下可唔可以好似seedd咁整條if線
比我軍加鐵華團加金毛打鳩大川透
出隻G Gen行劇情cross over都得

好懷念GBA同DS嘅G Gen
大川透其實唔算奸角
某程度佢同鐵華團都無咩交集,佢始終係提防考哥
只係D演出真係ON9

單憑呢點已經冇觀眾緣 想打柒佢
所以我先話睇版權方攬唔攬
始終當初有班友就係有咁既思維
N年前睇過一個機戰同人劇本,故事有age同鐵血,裡面基本魔改左奇異博士,設定係菲魔弟子之一,所以好早同主角團隊有交集仲俾左好多方便佢地

後面去到原著內戰時,因為朱古力搵埋蒼藍流星既敵人合作,所以主角團就同奇異博士合作打朱古力但奇異博士係戰鬥期間俾魔劍打中,死左

你官方夠唔夠膽咁寫先 連人物性格都改埋
所以唔明點解會咁樣演出,大川透你又好小寫佢,但樣又奸角feel,同鐵華團又無咩交集,咁你好難叫觀眾投入
但係K單體combo打3隊仲勁
L先改良咗好多
https://youtu.be/AYZ-AGu1mOE
型到
唔知リュウ・ドルク會唔會加入
大家搞錯哂 最尾係用大人馬入隊(咖哩)打鐵華團三明
唔係無可能 寫到朱古力完全黑化咪可以,不過會寫埋三明佢地最後掉轉槍頭反番朱古力咁

R 既地圖炮係電童

萬丈大哥
マクギリス・ファリド、騙されていたとはいえ、貴様たちに儚き夢を託したのも事実…私が帰ってくるまでその命、預けておこう…!
佢一係就寫到佢徹底係個仆街 獨裁到底
雖然主角方輸佐 但留低火種去反佢
但偏偏又要寫到佢懶開明 最撚嘔心就呢樣
searchラスタル出クズ
我諗多少都反映d人點睇佢
任掌個隻小隊系統係k玩起
L UX算改得明顯
64有加入oz線
咪整番條加入號角線
金毛鐵華團離隊
閃光雷刃擊?
CK形態係輝刃?
最撚嘔心係班製作應該真係諗
上面肯拖啥俾你就應該謝主隆恩啦
個價值觀痴撚哂線,好似倒退幾十年咁
寺田:應有既難度
但佢自己og又唔敢咁玩
寺田:應有既難度
但佢自己og又唔敢咁玩
頭先唔知點解冇quote到
叫你班賤民唔好爭取咁多 爭取唔到仲會犬死
主人唔比你地 你地永遠都唔會有

所以先想打柒條友
改到雞蟲射撚死佐佢 金毛掌權再同我軍打
已經好得多
原版OG2都冇咁難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞