機戰遊戲/動畫/情報 集中po 11 [2024都仲未有新作消息]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
量產mk2改勁過晒專用個部量產mk2同mk2s
一線機
可惜近戰有修羅神
why not both
boss對佢地兩個基本挨打
即係咁
外傳出擊數咁少
我主角級都未出齊
佢係勁但未到我唔出呢件路人樣大叔唔得
OG2GBA版拔刀機又閃得又擋得根本無雙用
有D接近之後既修羅神 南極大帝 槍機
弓天使救世主再強都唔會去到個級
就係勁到放2周
同其他系列比真係麻麻
但機戰原創入面成村人自己一個既話出唔到一個系列
佢話就話有其幫 但都唔係簡單
嗰關沙漠之虎勁易死 不過sl大法都係easy win
第15、39話先難 15話有4波敵人 仲要攞隱藏點數
39話就成版都係敵人
啱啱玩翻爆機 全59點攞哂
水星個background都唔知點入傳統機戰
女主第八關hard,如果敵全滅連SR都攞埋都有少少難度,呢一關仲要有三個隱藏要素要解

啲敵人分到勁開,強敵布查仲要有map砲同埋唔會移動,呢一版有成十個敵人係有名,唔係卒嚟,要六回合過關先攞到SR。打完印象幾深刻,如果唔擊墜布查,剩攞SR同全滅其他敵人唔難。如果要擊落布查,我方戰力就會分成東南西北趕住打,成日徘徊死亡邊緣

http://masterwiki.net/srwzwiki/index.php?%C0%A4%B3%A6%A4%AC%BD%AA%A4%EF%A4%EB%BB%FE

擊落布查+5pt隱藏要素,
alpha3個LOAD碟唔慢既
依家都模擬器架啦,同埋有得SAVE低D隊
Alpha2直情無得SAVE低D隊,一行分支就PK
文字交代校園篇
去其他作品既學校做交換生/去同軍隊有關既民間組織做part-time
當初咪又係話魯魯修太屈入唔到, 最後咪又入咗...
ミスリル
任佢up
惡魔人都入得
比起砌隊
幫你全部人拆哂強化parts再裝過仲痛苦
原作勁咪改廢人
太多機既痛苦。然後就Z就玩召喚獸。
都係次元震架啦

邊有心機搞世界觀丫
睇對象 如果本身係配角(撫子三人娘另外兩個/G獵鷹)
都可以接受
好似阿斯蘭呢D話哂都叫男二就真係
Z3比人笑到V都仲笑緊
又真,有D兩技機體,不過整靚D戰鬥畫面變召喚獸(除左初參)
震/穿越唔係問題

只要舖排足夠/有解釋唔係因為搞而搞就可以
DD z x 30 全部都有原因

睇你受唔受姐

我就全部都唔受既
有D真係冇人用嘅的確寧願佢唔好整
玩一作,少一作。唔好太扭曲原作人物就okay,點樣融合世界線都還好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞