機戰遊戲/動畫/情報 集中po 11 [2024都仲未有新作消息]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
機戰post提天使之輪
我只有不快感想
咁夾埋鐵人兵團啦

反正都係由未來黎現代
回合制遊戲係咪已經沒落?
https://lih.kg/3726490

《機動武鬥傳G高達》的新作外傳《天地天愕》將於7月5日(星期五)起於官方網站上開始連載!

故事簡介:

在第13屆高達格鬥決勝大會開幕前,成為了新生撲克同盟的多蒙等人收到了來自世界各地的高達戰士是否有意取代他們的提問,令多蒙一時之間不知道該如何回答他們。

在還未能給出答案的時候,伴隨著亞洲天王和多蒙的演武,決勝大會亦宣告開幕。然後,自稱為「黑暗撲克」的五台謎之高達出現了...
原創唔討好
番到過去成日驚住改歷史 做野就住就住
掛住時流引擎多過其他隊友
仲有對面肉球同三隻人造人描寫又好d
我軍最撚閪就眼鏡
個對比明顯之下
再加埋上集森住a下集鏡d佢兩個夾攻
r原創冇人氣都好正常
一路都覺任掌佢只係贏到k 同j差唔多 但人地擺明有大人問題
ローリンググラビトンライフル
ダブルグラビトンライフル最大出力
ダブルグラビトンライフル最大出力連射
唔洗驚冇招
係睇佢夠唔夠膽
好似伏伏地咁
打到第39話
宗美做肉盾Support好勁
阿雷擊墜數響後期倍增
前傳

故事趕住完先搞笑, 次次都會有第三勢力參戰
講起J, J 果D 過埸音樂真係好差。

搞到真係無心機玩
幻想過龍珠
16號機械人
直接套用12宇宙世界觀唔洗次元震
記得真係去到歷史分歧點
主角會忍唔住出手
但好似冇咩醞釀就係
露娜可加入,唔知尼爾/穆大叔有無機

btw希望亞斯蘭走佬果一段可以今part發生
睇分支,行超級系條線就無特別描寫,行W線先會有多d對應否改變歷史既討論
不過既然露娜都可以咁玩
之前穆叔突擊淨係得icon真係好慘
出幾招多幾粒珠都好
所以要俾次機會曉
但佢3人娘大絕又會有BGM 話佢冇用心又唔係
唔係機體bgm , 係過場音樂 同 場地音樂
係會忍唔住出手
但仆街四眼都會一路煩 佢最反對
主角3/4人入面真係佢最撚閪
og反而冇咁煩
雖然對面又改衰番
加ironman不如正經咁加左ultraman先
之前30 dlc好似都唔係行左好多劇情
正好動畫版已經完左,可以再魔改劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞