機戰遊戲/動畫/情報 集中po 11 [2024都仲未有新作消息]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
當年我係連PS 4厚機一齊買,仲要係實體光碟,點知而家部PS 4嘅光碟機都死鳩埋

隻實體光碟變咗擺設
而家連幾時播映都唔知道,最好有人開個post引導吓都好。
其實補完到alpha 3 個結局係咪已經最完美?
格局最啱收尾
之後d咩太極戰爭就唔加好過加
想問下機戰V,X,T係咪每一部都係獨立故事?機戰V仲差幾話爆機,但之前特價果時只係買左機戰T
星期五
yes
仲有桂木桂,本身有再攻擊,都幾高攻
創聖大天使3個機師同步數值,可以屈到400格400技,拳拳到肉
TA無記錯招大會扣防,勁到ON9
ZETA好似係最勁既1集
淨係用tri

有招小隊攻擊一定要tri 先用到
桂勁左ai 都計男性
仲要招ALL痛只要唔係打女人,都好大力
Alpha外傳Zeta好似都特別勁
Z1個小隊陣,我記憶教學有解釋過係玩相克,唔記得點分,但3個陣互打,有加成
咁你起碼可以用ps5玩返隻碟,我當年買ps3版真係變咗擺設
之前解釋有人用「包剪揼」嚟形容,玩嘅時候唔會用死一種排陣
我都係PS3
好彩部厚機買咗10幾年仲玩到

ps3已經load唔到碟
ps4就一排冇開過 應該仲得掛
不過講擺設 dps2碟同埋再耐d一早已經係
剩係完美已經唔同人有唔同定義
有d就覺得alpha3收到就夠
我完美最少要將魔f md斬掉重練 出番真正既魔4 魔5 再加收到alpha3
而寺田既完美最少要佢自己野屌打其他一眾原創
快啲出4k版
"og3" alpha3 j gc sc2
佢咁多構想 唔知包唔包
og4 z1 w neo
og5 zsp k oe
og6 z2 l v
og7 z2 ux x
og8 z3 bx t
og9 z3 x-Ω 30
永續og
FF下好啦 好彩b斬鳩佢
證明好多人一係冇玩過 一係唔識字
有憑依仲點會諗贏唔贏到新古
根本唔洗咩100%就夠砌低佢
原作
1章個時連咩亂舞nova都未出到 最強招火鳥 憑依已經打到博士直接走佬 新古都唔變 因為佢口中評價係差唔多無敵 咁變黎托柒
到roe 有齊亂舞nova 憑依最強招係真傳亂舞 比1章個時強 而且可以自己啟動 啟動時間又長佐 機體性能因為形態改變又再上升
所以根本唔係打唔打得贏新古 係幾多部新古可以同憑依打平
仲有原作根本冇提過用到幾多% 阪田識留白 反正精靈個設定可以無限上綱 話1%都用唔到都得
魔裝太冷 成日有人亂up
其實都慣
做過幾次Boss就令唔少人將新古神化得太勁
一憑依已經拋開幾條街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞