機戰遊戲/動畫/情報 集中po 11 [2024都仲未有新作消息]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
自我安慰,呢幾年冇新game因為搞併入,費事版權使用傾完要再傾。

而家用母公司旗下版權可以優惠dd。仲可以用母公司既動畫部。

反正SRW技術好d,成本都係版權同動畫,最緊要做好玩具宣傳。
可能之後賣DLC捆綁MB購買優先權特典,銷量upup
玩具宣傳都唔係咁重要啦
超合金魂都死死地啦
又多左好多其他廠出懷舊玩具
寺田做取締役個時咪一樣有OGIB COE
佢降板之後咪一樣有X
要HEA鳩你就HEA鳩你架啦
唔洗等而家

裝甲4500
慣晒
佢地唔係ゲスト囉
點吸引都好,唔值得曬時間咁樣磨
條傻閪想超級系真實系兩邊都一主格一主射
咁真虎龍王又解釋唔到
唔預你主力用金毛
柒到邊個都會串鳩佢
“長男”:我格射都有 吹咩
仲要唔洗變形

岩柱就算啦 成碌木坐低

懷疑W 系得罪當時既製作組

同G gun 果埋差咁遠
winky先係對W有偏見
明明大家都W
你完成左隊長個隱藏條件,會拎到支勁槍
四個援攻援防企白星入面,係夠打既
我當時係咁
1. 集中打死鏈球佬
2.基哥、琉璃回避反擊,將貓面、風女控制129氣力
3. 鎚佬18-20Turn, 風女12turn, 貓面15-16turn解決
人殘廢而且兩動遲,加入又遲,要靠甩毛先叫做堪用,甩毛仲要用得果幾版。真係仇人級對待
重玩機戰Z,突然覺得好似玩緊GBA嘅OG2,要SR point就係迫你少於指定回合數過關同埋要擊墜指定敵人,呢種感覺真係好正。

跟住我發現自己竟然冇設定節子生日,冇祝福/幸運就係覺得差緊啲嘢

PS2機戰就只有Z同OGs可以值得重玩,而alpha2/3根本電子酷刑,砌隊地獄加load碟慢真係好難頂
Z後期D 希望 祝福 應援多到用唔曬

少一個唔少

一周目最難既SR 無記錯係第14 話

其次係基拿表白果話
冇記錯節子嘅???係SP回復嚟,可以無腦用呢啲賺錢精神

而家諗緊重玩,要不屈+祝福定還是不屈+脱力,真實系配不屈呢個精神真係絕配,連集中都可以慳返
好過impact,impact啲敵人好撚硬,ps2 impact、alpha2同alpha3嚇走唔少人

而Z作為ps2機戰可以算係版權作嘅顛峰,不過都無用,已經唔少人冇玩機戰。多得alpha2/3嚇走唔少人,改玩法算,仲要連節奏都拖得仲慢,我有九成朋友同學都係因為alpha2/3唔再玩機戰,個系統真係好撚on9,話alpha3神作嘅人肯定被虐狅

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞