的士畀個波省中,的士司機揾人賠償慘被當透明人!

420 回覆
291 Like 9 Dislike
你既comment同user id 好夾 好撚型
堅係極邪惡隱青,上網兇狼,現實轆撚
司機慍差人黎搞 ... 邊有得唔陪 ? 無人賠咪慍租場哥個囉 .... 咪等法官判 .. 唔賠反而係合理 ?
條片個旁述 on9? 同某組織話唔係現場出現就無事有乜分別??
人地拍係馬路,踢波 suppose 係球場內,你就講到踢波踢出去無錯 ...
真心想知如果佢有車,架車俾人省嗰個係佢的話,佢係咪同一 concept 面對
咁你泊架車係球場出面就有機會承受呢個風險啦
係,但唔係講到踢波出去既無錯呀?
俊?邊撚度俊呀?屌你老母!
你都cls 同行行下街比上面花盤擲死左一樣 又係行人錯?
港男大腳抽射所觸及嘅範圍
即刻去隔離茶餐廳食個tea先再返去執番個波
長官叫你自己私下解決就算啦
刑毀咁撚型
上到庭個官都屌鳩你咁嘅意外告乜撚刑毀添呀
哦 咁點啊
咁捉到邊個踢出去未
你死都有機會添
咁捉唔捉到啊
埋到去人地人多啊
縮喺連登就勇武
現實笠水
拍片睇下 唔信
你老母俾我屌完都唔一定告得入強姦添
擲花盤落街係刑事 踢波係咪刑事?
話踢波有責任既人 肯定唔識踢波
大腳解圍 /射波炒波底飛出街係無可避免

除非你證明到佢係特登 如果唔係就算佢射撚死你
民事都係冇得索償
所有球賽比波打中既觀眾係咪都可以索償
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞