的士畀個波省中,的士司機揾人賠償慘被當透明人!

420 回覆
291 Like 9 Dislike
其實搵警察好平常,有咩咁大?
如果你架車俾人省凹咗,你覺得呢啲叫玩大?
咪傻啦,公証行,返豐田廠報價就已經可以
小額錢債又唔可以搵律師
所以我咪話幫佢報埋警
你咪睇下差佬理唔理你
9成9淨係備案 搵唔到CCTV
一係你自己問人拎CCTV
警察唔理?
你係咪鄉下落嚟?
小額你搵到人冇用,要搵到地址
冇刑事公家野點會俾你睇cctv
人證全部有份踢波
你2019個陣仲係精子?
你邊度搵個地址入小額?
我真係第一個幫手報狗
講多無謂有咩你同佢慢慢講
警察登記交換咗資料,等個官判啦,小額錢債無得請律師。
以前D人踢到燥
就大腳踢波 射落公園D阿伯度
你有冇見過比賽踢波解圍會因為唔想執波所以細細力?

而家大腳解圍犯法?射波飛機犯法?球例同法例都冇犯喎

你咁講c朗省中球迷刑事啦
行到企鵝咁係咪有霸氣啲啦
真係好Q柒呀
睇佢樣,轉頭都係搵啲客嚟出氣㗎啦
證人你覺得會有人睇住邊個踢粒波咩 再講cctv唔係好似球場cam咁影住 睇到黑色衫 但十個人都黑色咁囉仲要cctv唔會影到粒波飛出街嘅位 呢啲位已經唔能夠百分百係直接擊中 中間有樹擋一擋再跌落地再彈到架車 咁已經好難直接索償 因為唔係踢嗰個直接踢落去 經過反彈再中呢啲意外都幾難成功索償
咪玩你點肯定個波係射到個個位
你估交通意外有車cam?
你識唔識架
咪就係公證行搞 一個波省中做成嘅damage我驚要證明到係個波做成都有難度 嗰粒係足球 唔係鉛球呀
又要做test 公證行都分分鐘唔接
咪就係落完口供問和唔和解 唔和 抄低資料 要人陪嘅可以經民事索償 到時問返差佬攞info that's it
戇鳩鳩學你凸個頭出嚟柒?
位都唔識走戇鳩鳩正柒頭
之前就係有架私家車話自己啱啱洗完車 省到有個印 要賠錢 應該見執波嗰個係𡃁仔想嚇佢叫佢賠錢 睇完果斷叫佢報警 之後同差佬講唔和解 唔賠錢 叫佢同對家講揾公證行驗完先 之後抄曬野 差佬都只會係話對家有咩事要民事索償就會再通知我地
點驗呀傻既先會話驗到除非你爆哂玻璃咁
架車凹都冇凹入黎叫人賠錢就真係屈喇
所以一開波話自己啱啱洗完車又鍍膜又剩 叫人賠錢嗰下咪睇唔過眼佢老屈 仲要話咩好大聲 嚇親bb 明明個波就慢慢彈出去 個濕鳩印係似波印 話同佢抹返又話唔得 話唔可以就咁抹 係要屈錢 仲想咬過千 果斷叫佢報警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞