歡迎想砌模型嘅巴絲入嚟 (201) seed freedom世一

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
虛心問有冇清有推介摺疊式燈箱for影高達模型 mb果啲
旅行開心d 啦

去日本買工具仲好,又齊又平

不過係d 油睇得唔買得慘d 姐
偷雞買完寄倉
風險自負評估
條路自己揀,仆街唔好喊

在沒有許可證的情況下輸入香港法例第60A章《進出口(一般)規例》附表1《第II部所指明的禁運物品》
罰款 $500,000(簡) $2,000,000(公)
一年一隻
你可能去噴場噴仲化算
咪做呢d 野啦
係咪想試過下機場畀人嗌咪叫全名同 offload 件行李
得中古有機會有,都唔會平

盒print pose插唔到action base, 要有野頂住背包先企到
可能未啪實,好多位都鬆
除左頭炮,分色算好
外型幾靚,夠晒中二
分色好過一般gto但gto detail好d
明既. 只係我真係好唔鐘意咁travel去砌高達
手提泵最大問題係使用時間,我HG一次噴晒全部件底灰都好勉強
諗住買多幾舊電就得?噴完一舊電部機已經好熱,我就唔夠膽繼續噴

如果唔一定要手提,你MGEX都係買個普通泵穩陣,唔係要分好多次噴
咁如果搵朋友香港買工具運去英國又得唔得?
如果搭飛機嘅,呢堆都應該唔得

開油水、洗筆水、白電油、油漆、噴罐、模型膠水應該都中晒

手鑽、銼、刻刀、鉗嗰啲寄艙應該ok
工具Amazon肯送既話就上去買
油就gsi頂住先,然後歐洲其實都有唔少唔係水性既油可以發挖
我都係用手提泵,但因為我分好多次噴,所以就還可以,如果搞MG又或者底漆同色太多就會無電
砌起左隻露娜格魯古古
好有信心啲四肢扭多兩扭會斷晒啲樁
sparmax beetle + sparmax flyer sr2
支槍去amazon jp買啦
香港應該未有最新flyer sr2賣
淘寶介唔介意
介意就carousel搵
香港相機舖賣果d好多都有條鐵通做骨 裝拆好唔方便
早兩日啱啱睇完4DX
我晌深水埗特賣場買過一個, 不過影144 就ok, 1/100 未必夠大
滲線支掃收咗皮,啲人話用筆ok但我試完好唔就手
唔介意
你去Carousel 咪又係淘

我睇中左 puluz
唔知有冇人用過
你睇中果個好似幾好
我用緊CPAS 60cm 都係摺得埋 雖然算方便好用
但係佢送果兩塊背景膠太細塊又反晒光 我另外買背景紙算
同埋佢包埋果兩盞usb 燈好易散
行船冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞