買電視機 / 換電視機 集中討論區 (174)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
燶九呢
You are welcome

不需要道歉
問曾志偉
不過始終立體感都係比唔上OLED
可能Sony 黑科技令miniled ko 中階oled?
我覺得只有光度可以KO
55A80L個價買到55G3啦
打算提早買定 SAMSUNG三星 QN90C 55寸同 SAMSUNG三星 Q-Series HW-Q930C 9.1.4ch Soundbar

要10月先收得貨
大家點睇
唔知下次uny幾時先有coupon
用緊Samsung soundbar (s60b)係咪最好買返Samsung?
諗緊Samsung Q70C 定 Sony X77L
Samsung Q70C同Sony X77L根本唔同級
想問下外置harddisk下載左套55gb 嘅Blu-ray戲
插落電視播 會疾疾下??
係咪部電視頂唔順?
配Q70C可以用埋Q-SYMPHONY
咩格式
Godzilla.Minus.One.2023.Japanese.2160p.Blu-Ray.REMUX.DD+5.1+TrueHD.7.1.Atmos.HDR.HEVC-TheBiscuitMan[59.1 G]
另外HDD用咩駁TV?
Q70T只有USB 2.0
電視usb位駁左條延長線
Hdd插落條延長線度

而家問題出左喺usb3.0度?

但我明明有時睇啲bluray片 又得
套套片BITRATE唔同
我覺得係USB 2.0唔夠快
不過三星電視全部都係得USB 2.0
可惜
咁有冇得下載前知道條片嘅bitrate岩唔岩我部電視?
你有冇電腦?
試下將條片BITRATE下調, 再壓做MP4
套片我下載緊黎試
我BT緊, 20%
完成後我先壓一段做MP4再放上GOOGLE DRIVE比你試
唔該晒咁多位
同豐澤傾完再同大家講咩派彩先

3+3豐澤,原來我開頭係買左頂級3+3
最尾決定sony 55 a9g加錢換65 a95L
呢幾個月太忙,3月到而家先決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞