[黃VIU][TVN]背著善宰跑(9) 邊佑錫、金惠奫 主演

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
啲黃牛係綫下機買
所以死server佢哋都照買到
啲劇粉係嬲點解寫明要實名 限每人兩張
最後竟然綫下可以任買 同埋綫下唔使用account點實名
同tvn本身po嘅規則好大出入
根本由頭到尾TVN就一啲都唔重視套劇
早期少宣傳 少營業都算
甚至乎爆紅之後都係fans 屌先做少少嘢
個終演都明顯係求鳩其整塞住觀眾把口
又點會諗咁多

明明套劇咁好高話題度
男一女一男二女二一齊上下節目對佢哋四個同套劇都好!唔駛多,至少一個都協調到掛!只要佢想
希望tvn快快脆出黎搞掂呢壇野 連演員本人都出到聲話嬲咗 實在唔想背跑最尾呢兩集先黎有呢啲爭議
Ching你講得啱 根本冇心搞 求其整個活動出嚟應付觀眾 連一齊嘅綜藝都冇 好難唔嬲 想一把火燒咗tvn
上次丁海寅個香港fan meeting 就係viu搞,但銷情唔得,佢哋唔知肯唔肯搏呢鋪喎
CGV icecon 本身出咗個post係講售罄
勁多指責嘅聲音 然後個po消失咗
我本身見到善宰老竇個演員有份做都覺得一定係he睇完呢幾集有啲驚
我講咗一日要出車抗議
TVN 啲週邊又出得咁快喎
我而家只希望之前話會搞嘅終映活動,唔會就係而家呢個咋
Haha, 咁我好似相對係理性啲嘅
好似係
我未試過喊兩日
主君的太陽同鬼怪我喊得最多都冇兩日
因為我個時衣袖係先睇live再睇中字,追live同睇中字都爆喊到癲咗

鬼怪都有啲癲,記得結局都爆喊,然後成個星期聽到首像初雪般走來,都會想喊

呢兩套都係on檔咁追到大結局,個個星期都翻煲等結局,但結局一出咗,我連前面輕鬆搞笑甜蜜心動位都翻睇唔到

所有野都好襯
話說突然間見到, 14集善宰送個花籃入邊啲花同第8集率準備既花籃嗰啲花係咪一樣認唔出係咩花
好想吹奏吓金邊演技

金邊2個演繹19、20同34歲都好似,無論係高中生既大大咧咧同古靈精怪,定20歲為戀愛同前程煩惱,同34歲經歷社會磨練變得防備心重、講野小心謹慎都做得好好。最明顯既比較係善宰喺遊樂場見到20歲自己既flashback,20歲既自己無懼一切,淨係想捉緊幸福,同34歲既冷靜、沉穩既自己,明明皮膚細紋一樣,但氣場同眼神就係好大對比。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞