[黃VIU][TVN]背著善宰跑(9) 邊佑錫、金惠奫 主演

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
You quiz係咪未有全集中字?
我呢2日係韓國
但應該唔夠韓妹爭
https://x.com/wooseokfiles/status/1793269683069853963?s=46

如果邊哥會睇comment嘅話咁佢應該會見到排山倒海嘅cp cm
https://x.com/wooseokfiles/status/1793267321072709945?s=46

邊哥 “惠允真的演技太好了~因為惠允在現場給我的感情 我才能更加投入善宰這個角色 在現場精力掉線的時候 惠允總是會突然出現給零食 大冬天的時候拍落水戲惠允對我說的一句話印象深刻 ‘我雖然沒去過軍隊 但戰友愛是不是就是這樣?’好像產生到了另一種感情 更深的感情”

微博啲人話原來玄彬孫藝真採訪入面都有講過佢地係戰友愛
https://x.com/season__22/status/1793266886442143834?s=46

今日yooquiz有提起呢篇假嘅新聞稿
呢篇真係寫得超似
佑錫的一次經歷:劇本閱讀後,他去理發店為那個角色理發做準備,結果接到劇方電話說這次沒法和你合作了。他就在演員群里說:我沒法和大家一起演戲了,下回見吧。
邊佑錫:當時我心里就咯噔一下,自尊心很受傷,想我是不是成不了了,因為我有過那樣的瞬間,所以我更想把戲演好。

咁虐依家挨出頭了
菅田將暉都講過同小松菜奈係戰友
而家佢地結左婚喇
戰友係咪咩暗示嚟
邊套劇
係咪得我一個覺得呢度好sweet
公開約食飯
希望佢地私底下可以keep住多d聯絡
同埋邊哥話咩時候都得
最好結埋婚thx
突然諗到咁率咪考咗四次大學試
呢鋪真係入到首爾大醫學院啦
佢真係好遲先彈起
所以就算冇同公主結婚
我諗公主都會係邊哥人生最重要嘅人之一
咁當然最好原地結婚
講呢啲一定係準備結婚

邊哥派定心丸
得香港仲未公布
講左要嚟咖下
佢睇第16集喊咁驚?係太精彩太感動而喊?定因為所有野都徒勞無功而喊?好驚呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞