[黃VIU][TVN]背著善宰跑(9) 邊佑錫、金惠奫 主演

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
啲野出到idol 咁,好想貨
應援marine boy
我覺得幾好睇,係唔敢再睇第13集
我想講小率由1.0-3.0見到嗰個都係愛佢嘅善宰
呢次先第一次重新認識佢
善宰性格都無轉 佢對住仁赫一直都係咁樣
係善宰唔再係小率腦對住小率
所以對小率嚟講先至有性格落差
想講好搞笑
好想出車
即買先!!!!!!
1. 👸🏻:把我飾演的所有角色都算在內,這部好像哭得最多。 導演會細心地指導我,而且大體上我和善宰在一起的時候經常哭,所以每當那個時候善宰歐巴(邊佑錫)在旁邊也會給我很多幫助

2. 採訪出來時,背跑就要結束了

👸🏻:高興又捨不得。小率和善宰就像海浪一樣不斷地向我襲來想到這些會漸漸消失…但是真的不敢相信。長期以來,林率是和我非常親近的朋友,經過10代、20代、30代的小率,感覺就像在看林率的日記本一樣,心裡亂糟糟的。

小率都係公主嘅人生角色做得好好
睇封似有兩版喎
一黑一白
好彩阿嫂send錯劇本如果唔係呢間公司又要食多次檸檬(呢間公司出品咁狗血... 又hero 又 我要接吻)
佢啲pop up store md我真係還好 都未必會入手
公主做親嘅角色都可以令人好印象深刻!真係做得好好
打錯字,係我想親吻
你睇吓Eclipse 隻碟側面係黃色嗰度應該就係ost嗰邊
https://x.com/eclipse_steam/status/1793162700698374231?s=46
韓國係7/5 & 7/6。唔通香港係尾場
* 7/6 & 7/7
我搞錯咗 以為OST版係Eclipse 版嘅white version
Sor 代入咗追團買碟 我嗰團好興Black White version
仲要啲飛唔貴 好心動飛去韓國睇fm
睇亞博7月10-7月19呢段時間未有節目
好大機會呢段時間
好可能飛去韓國仲平過喺香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞