新 火影三十大角色實力排名

321 回覆
29 Like 128 Dislike
出到15樓主又玩膠
班拎咗柱間細胞加開輪迴眼先同柱間平手,仲要穢土嘅柱間冇咗仙人體嘅回血回mp優勢
公道講
一開始睇覺得豬鹿蝶個combo concept 好正
都幾屈機
點知之後變左神仙大戰
理論上地球都可以一下神威走
我都唔知睇緊咩
當然咁玩法就搞到之前編排得唔錯既豬鹿蝶變左冇用
又唔可以無啦啦比個血繼限界佢地
變左3件路人

又點知樓主而家比個希望佢地上頭20
我真係笑左
路人角色就係無可避免地係路人
咁都上15名真係有D癲
班傻鳩真係好撚煩一味盲撐鼬
唔使理班傻鳩啦 撐你樓主
唔同意 陰陽遁螺旋手裏劍 唔係有尾獸玉定求道玉咩
依件蛋散都15? 土影塵遁會低過佢?卡卡55波呢
爬樹都未識
其實你可以諗好哂 打定哂字先出po
其實見你咁認真引用source舉例
都值得高質討論啦 都唔知啲人屌乜
咁你就唔好話新啦,疾風傳完咗差唔多十年啦

一樂老闆
同意仙人兜係幾勁 唔計伊邪那美應該可以1挑2佐助兄弟而不敗

冇佐助幫手用唔到伊邪那美?咁睇小鼬嘅智商同能力?
柱間一開頭冇殺班既心
去到班失控 柱間先開埋仙人mod 已經禁住班黎砌
真係唔得 穢土鼬算全盛時期,但最多無效左 萬花筒D 負作用,但對六道D 木棒 冇回復 能力

佢之上的已經有 (淨計單打)
佐嗚巔峰,初代,六道班,六道帶土,長門,八門凱,

仲有一堆影級未計 (雙神威卡卡西,killer bee,土影,4 代,止水,仙人自來也)都有資格 同鼬 55 開

計埋外星人 (桃式,輝夜,一式, last 用轉生眼條友)同改造/外掛人(karma 博人,code,川木) 分分鐘頭 15 都冇
大筒木一樂
樓主根本就睇少柱間
六道帶土 同 9 尾 mode 嗚門,萬花筒佐助 55開

六道班 同 6 道 mode 嗚門, 輪回眼 佐助 55 開

仲有 bug 位,六道帶土 用唔到 神威 但 六道班拎左卡卡西隻眼就 ok
呢五條友完全冇人提

做咩有條二打六土遁佬
係都二/三代土影先啦
唔係平手啦 間柱贏左啦,唔係班洗扮死走佬
黃土唔掂喎
頭14位見你認真分析都覺得唔錯
黃土最多係話有招大範圍技姐
而家除咗招大範圍技其他方面都唔睇
續戰力/幻術/速度/智力/戰鬥經驗等等
資訊少唔可以成為神化佢嘅原因
佢嘅資訊少就係因為佢係路人
一堆血繼限界血繼淘汰仲有影級同仙人模式都未出真係點都未輪到個就咁用土遁嘅上忍

認真樓主再諗諗佢啦
如果黃土係15呢個po 真係淪為笑話
除咗柱間應該強過班而唔係平手之外 其他都大致同意
乜嘢穢土斑唔係因為有無限魔所以勁過生前咩
但係樓主捧到凱超勁
擋唔到十尾
好打極有限
好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞