新 火影三十大角色實力排名

321 回覆
29 Like 128 Dislike
你今次跟對戰排名 然後話黃土招山木範圍大 威力高 持久力高

我當你講得通 話塵遁個d爆唔開

咁速度型 二代飛雷神 四雷招雷甲 一下都衝到埋身啦 點會比你壓死

唔通佢個招 快過 時空間轉移咩
要咁唸,漫畫的一式轉生算虛弱,輝夜係全盛時期

一式用慈玄個垃圾身體,未轉生,吸少少 10 尾卓羅 已經屌打嗚佐 (但有時間限制)

輝夜係成隻 10 尾 +神樹吸落肚 都做唔到秒殺佐嗚
睇你講仙人兜勁過鼬都知
成場戰鬥鼬都佔晒上風,基本上係帶住佐助打多過所謂兄弟聯手
鼬仲要有前設係唔可以殺兜,只可以生擒佢
但就比你講到兜1挑2好勁咁
返去死神個邊出下農場文咪算,反正多人讚

比人叫兩句連登死神王真係以為睇得自己好深入出事架嘛

一個普通上忍可以勁過哂一堆影、三忍,睇黎我真係白睇火影
呢個我有特登諗 都係近戰黃土唔掂先
二代飛雷神我一開始都覺同水門無分別 但除咗佢親口承認唔及 有幾次場面的確有水門嘅更優良嘅可能

仲有係戰鬥方式 水門專精飛雷神 次次有事無事都會周圍做標記 十尾帶土嘅重新標記就係例子之一 飛雷神已經係主要戰鬥方式
二代嘅話都會 但相對戰術係比較穩定 主力都係忍術 必要時閃

其次係戰績 係四戰火影後期竟然出咗個金銀角話殺到二火 雖然諗唔通 但代表二火戰鬥就算有禁術同飛雷神都有佢嘅極限
我放穢土二代強過主身主因係多咗爆炸破壞力同穢土身可以用嘅未知術 但一般嘅忍術施展會同生前一樣
相反水門有反應快到輔助凱嘅戰績

跟住係九尾 存活率高
Btw我諗黃土真係要蠃唔會一嚟大技 最簡單係肯定先土遁地形干擾再大 不過實際戰鬥變數多 係有爭議嘅
睇法問題 永遠吵唔完
佐助唔會弱到幫唔到 有好幾次的確要佐助幫
兜可以殺鼬 但同樣唔想殺佐 而兩個基本上係埋身

事實上我都放咗鼬喺兜之後
鼬最有用嘅月讀 幻術無咗 打到但難好多
相對兜有方法攻擊鼬
有好幾次的確要佐助幫
不如講黎聽聽
係咪以為我唔認得你個名 死神王個名你唔提都唔記得
巴打你可以記人哋啲濕碎嘢咁耐我都幾佩服下
死神同火影係我第一二部睇嘅動畫 我想出Po咪出 你唔鍾意可以唔睇
定係你專登要次次入嚟睇下搵嘢串
2代死時應該冇咁老

3代定團藏回憶2代比金銀角追殺時同穢土2代差唔多樣, 冇明顯老到
有準備就唔同講法,黑絕都秒到 6道班,咁輝夜陰招秒到一式都唔出奇
見佢吹地型個到都知,佢無追或者佢閱讀理解0分
首先講 佐助 唔需要鼬保護 呢個時候嘅佐助 須佐同戰力肯定同鼬同等 甚至瞳力更上一層嘅永恆萬花筒 唔係處處要幫手保護嘅弱點 鼬嘅須佐優勝在十拳劍同八尺鏡

兜唔殺得 唔代表佐鼬放水 上面講咗兜都唔殺佐助之外
如果如你所講鼬係所有嘢一人包攬 可以控全場絕對唔會係咁嘅場面
我就唔講戰唔戰力 單係戰鬥表現鼬好似你講到咁勁好快完場 會好似斑打聯軍 穢土長門打killer bee同鳴人咁快速搞掂

唔殺兜 即唔可以封印 無十拳劍用
天照 兜脫皮仲快 睇過大蛇丸打四尾都知脫皮脫幾多次都得 仙人兜一個大升級版大蛇丸 係咁簡單殺得死?物理攻擊仲有水明水化之術

月讀 想佢哋捉住兜切咗蛇角膜用?
連佐助嘅須佐箭都無用 普通萬花筒八坂勾玉係咪命中率高啲

豪火球 人哋直接水遁大瀑布

須佐 多由也幻術一次過搞掂兩個 無佐助幫點解開 當慢慢解開到 又要用幾耐 兜已經行到身前啦 放多次多由也又再自己解一次?

體術 穢土身可以恢復 但兩半分開會再生個下半身定要連接返?如果鼬單打被腰斬咗 無佐助豪火球分散注意 唔通兜企係度等鼬恢復?當佢哋實力相當 鼬專登被斬 如果鼬腰斬兜佢會唔會即刻恢復?連大蛇丸都得

反而佐助加具土命天照仲有用過單純天照

無機轉生 仲係佐助用天照幫手圍咗個保護圈

仙法 白激之術 理得你須佐 直接行動唔到

兜唔係無敵 佐助+鼬>兜 係事實
同時 成場戲喺伊邪那美無預警出現之前 係兜主攻控場 佐鼬被動防守 都係事實
鼬同佐助 單一人打都唔會無事
呢件事本身唔係咩壞事 仙人兜可以話係當時忍界神仙外嘅頂點之一 但好多人睇慣咗鼬第一 睇低兜以為係第一部嘅兜+仙人之力+奇怪忍術
其實係兜+大蛇丸+有dna嘅忍者能力 包括音忍+完美永久白蛇仙人之力
火影嘅年齡數學一向有問題當年回憶帶土篇就有人發現問題
我知

同歸於盡邊度出處?官方從來無提及金銀角點死 只知二代死咗
你連二代同歸於盡都幻想到出嚟我係鬥唔過你
連利用地形優勢都話唔關事 一講兜就話靠地形先有優勢
打咁大段野
第一句已經錯
場戰鬥鼬係保護過佐助
都好在第一句就錯,唔使睇落去
你諗多左

見你睇法咁獨特咪起下你底睇下出過咩po

睇睇下哦屌原來係你

而家咁多人屌你揾返d護主犬入黎護駕啦

不過你岩既,你睇法咁獨特都無咩好拗

唔洗回我我唔會再入你d po阻住你
空口講白話最勁原來係攞唔到source駁唔起

吵咁耐原來係吹捧鼬輸唔起嘅佐助保護過鼬係咪佐 carry全場
可悲幾年前嘅濕碎事記到咁多
一個連登Po可以腦補死神王又護主犬比我認得出就話唔入Po
你可以自己睇返
1 . 當兜用白激之術,佐助講到出口就黎撐唔到須佐既時候,兜衝去攻擊佐助,係鼬擋係前面保護佢
2. 你講既所謂佐助保護鼬,其實都係因為鼬之前為左用須佐保護佐助唔受無機轉生攻擊,保護自己唔切唔會中招,要返佐助保護,所以如果得鼬一個根本連招都唔會中

有時唔係唔想搵source,係你錯得太嚴重
又要水蛇春咁長
d point又淨係cap一個場面唔理前因後果黎吹,同大陸d農場文一樣
反駁你都嫌浪費時間
1. 鼬保護咗之前都係頂唔順白激之術 重點係無機轉生呢個術有幾強 單打都有用 保唔保護無影響呢招嘅威力
2. 無機轉生完兜都講「其實唔會傷害」佐助 佢要佐助生 唔講仲要插穿佢?鼬自己要護佐被插叫做判斷失誤 仲要佐助瞳力須佐比鼬好 無論點都唔需要保護

我唔cap場面唔通擺晒成個漫畫篇章上嚟?
你可以自己睇返
1 . 當兜用白激之術,佐助講到出口就黎撐唔到須佐既時候,兜衝去攻擊佐助,係鼬擋係前面保護佢
2. 你講既所謂佐助保護鼬,其實都係因為鼬之前為左用須佐保護佐助唔受無機轉生攻擊,保護自己唔切唔會中招,要返佐助保護,所以如果得鼬一個根本連招都唔會中

有時唔係唔想搵source,係你錯得太嚴重
又要水蛇春咁長
d point又淨係cap一個場面唔理前因後果黎吹,同大陸d農場文一樣
反駁你都嫌浪費時間
1. 鼬保護咗之前都係頂唔順白激之術 重點係白激之術呢個術有幾強 單打都有用 保唔保護無影響呢招嘅威力
2. 無機轉生完兜都講「其實唔會傷害」佐助 佢要佐助生 唔講仲要插穿佢?鼬自己要護佐被插叫做判斷失誤 仲要佐助瞳力須佐比鼬好 無論點都唔需要保護

我唔cap場面唔通擺晒成個漫畫篇章上嚟?
1. 咁點解鼬有能力維持須佐保護佐助,但佐助會撐唔住?
2. 鼬保護佐助的確判斷錯,但果兩頁已經寫明鼬係睇到無激轉生攻擊,佐助睇唔到,證明兩兄弟唔係同一個層次上

同埋呢兩點已經證明鼬加佐助,唔係你所講既兄弟聯手,1+1大過或等於2,對鼬黎講,佐助隨時係一個拖累
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞