消息指,高、中、低層公務員加薪淨指標分別是4.01%、4.32%及5.47%

1001 回覆
150 Like 148 Dislike
做咩呀,你又唔敢答啦?
幫你整埋紅色啦

用簡單嘅邏輯黎問題,所以答案小學雞?
我用你嘅邏輯黎發問,所以你嘅答案就小學雞?
你鍾意當同一條是但啦

咁即係你嘅邏輯小學雞,所以答案都小學雞,係呀咁講?

btw, #964你承認左自己答埋啲小學雞野

互屌即係雙方理論 by 飛雷神 #414032
紅埋字比你睇

咪再扮睇唔到啦弱智仔

係你用嗰啲例子小學雞,所以答案都小學雞

#935 你咪認咗柒囉
連理論係咩都分唔清

係你例子小學雞呀 弱撚智

問問題沒分簡單定複雜邏輯?

唔怪得你成日話自己問緊問題都沒人知啦

簡單加個雙重否定係條問題度都會難咗啦,弱智仔

Btw, 你一早已經認咗柒,唔該躝開檔幫忙啦

問問題沒分簡單定複雜邏輯
by 弱智仔(轟蕉屎忽)#110832

真係唔知憑咩加咁多
下,咩例子小學雞呀
係你話撩交嗌有分對錯呀嘛
咁依家點分對錯呀?要真係是非黑白唔係講埋啲小學雞野喎

我用依家我同你嘅互屌,活生生嘅例子喎,點樣小學雞呀。
小學雞都好用返你嘅邏輯,撩交嗌都有分對錯,咁咪問你咩錯咩啱囉

你答埋啲小學雞野答案根本冇分到對錯

係咪你嘅邏輯小學雞,所以答案都小學雞,係呀咁講?

野又做得慢 又要加人工 佢地加唔加都士氣低落架啦
咁撚辛苦又要繼續做
私人工咪一樣撚
斷章取義弱智仔

我係話你例子小學雞 ,答案就係小學雞架啦

你係弱智永遠都岩架啦

辛苦你老母養你

問問題沒分簡單定複雜邏輯?

唔怪得你成日話自己問緊問題都沒人知啦

簡單加個雙重否定係條問題度都會難咗啦,弱智仔

#935 你己經認自己柒咗
中文都理解唔到

講中左你啊公墓員?
點樣斷章取義法,你解釋下好喎
你話撩交嗌都有分對錯呀嘛
咁依家唔係同我同你嗌緊咩,咁依家咩啱咩錯?

有咩斷章取義,完全就撚晒你跟你邏輯去講啦
用你邏輯問返你你都唔識答咩啱咩錯
你係咪咁撚弱智呀

你咁撚小學雞講我弱智係啱有咩意思,又唔係事實
咁我話你老母做雞係啱,唔通你老母真係做雞咩

你例子小學雞 ,答案就係小學雞架啦
講問你點解忽略前句部份, 唔係斷章取義係咩。弱智

講咗N咁多次 「你係弱智仔是完全正確」
文盲

中文都理解唔到

你忽上腦,例子小學雞咁跟你邏輯都係要分對錯架喎,你講咁耐都冇分到

你話我係弱智係啱,你話就係咩。你點證明呀
咁我話你老母做雞都係啱都得啦係咪先
你條弱智知唔知咩叫對咩叫錯?

例子小學雞,答案就小學雞,分對錯都有得小學雞咁唔認真
咁咪即係引證左我所講嘅撩交嗌冇對錯之分囉
即係我想屌你咪屌你囉弱智仔

你咁撚小學雞講我弱智係啱有咩意思,又唔係事實
咁我話你老母做雞係啱,唔通你老母真係做雞咩

你弱智㗎 冇分對錯冇證據咁你又話人弱智
屌自己鬼拍後尾枕
你話係就係啊,戇鳩仔我夠話你弱智啦
咁你係咪弱智啊?弱智仔
你老母做雞呀,養你好撚慘呀

打咁撚長,都唔知你打緊乜春嘢

又睇唔到,我點樣答你嘢呀?

我再copy多一次俾你睇啊

文盲

中文都理解唔到

1. 問問題沒分簡單定複雜邏輯

2. 轟焦斷章取義大法

如果弱智仔老母做雞,弱智仔全家都弱智。
等於弱智仔全家都弱智 。

你真係弱智,原來你依家先知呀
一早就已經係撩交嗌,我係話你弱智咁點
你唔認咪唔認囉,從來都唔洗證據,講完你就係呀?
係你條弱智話撩交嗌有得分對錯咋嘛
咁我咪睇下你點分對錯囉
最後咪又係分唔到

你弱智㗎 冇分對錯冇證據咁你又話人弱智
屌自己鬼拍後尾枕
你話係就係啊,戇鳩仔我夠話你弱智啦
咁你係咪弱智啊?弱智仔
你老母做雞呀,養你好撚慘呀

打咁撚長,都唔知你打緊乜春嘢

又睇唔到,我點樣答你嘢呀?

我再copy多一次俾你睇啊

文盲

中文都理解唔到

2. 轟焦斷章取義大法

你柒到要完全copy晒

我係撩交嗌叫你弱智,吹咩

要咩證據。
係你條弱智話撩交嗌有得分對錯咋嘛
咁我咪睇下你點分對錯囉
最後咪又係分唔到

係你啱,弱智戇鳩仔!
我淨係知道你係弱智戇鳩仔就已經足夠

終於分清邊個係小學雞邊個搵交嗌

對錯我一早已經教咗你分係你學極都唔識啫,小學生
對方方面呢就係你係一個弱智戇鳩仔
錯方面呢就係你唔只係一個弱智仔仲要係一個弱智戇鳩仔

Btw, #935 你一早已經認咗柒,唔該躝開檔幫忙啦

2. 轟焦斷章取義大法

咁撩交嗌分到對錯未

#990 又引證咗
轟焦屎忽仔係小學雞 。#110832
咪你錯囉
#990先認證咗你係小學雞
錯咩?
你話小學雞就小學雞呀?
我話你弱智呀
你戇鳩囉 得閒囉 鍾意搵人嗌架 鍾意無理取鬧
呢啲行為唔係小學雞咩
你回咗咁多個已經夠晒證明你小學雞啦弱智戇鳩仔
成個加薪制度唔知頭唔知路跟風人講你又講
忍唔住話你弱智
係你自己玻璃心碎
你自己都回左好多個啦小學雞

btw 互屌仲係咪雙方係度理論?
我係公務員我會唔知
我都覺得自己overpaid先屌下姐
關你撚事

弱智仔
樓上做乜鬧交
又跳point又加薪
公務員又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞