消息指,高、中、低層公務員加薪淨指標分別是4.01%、4.32%及5.47%

1001 回覆
150 Like 148 Dislike
Hi, 弱智仔 #110832
小學雞答唔出淨覆廢話有咩用
係叻你就答左啦

互屌即係雙方理論 by 飛雷神
其實你知唔知自己做緊乜嘢
答乜撚嘢呀
你又問乜撚嘢呀
思覺失調啊
呢度冇人知你做緊乜撚嘢呀

弱智仔 #110832
答唔到#935就鳩噏,你依家咪撩交嗌,分咩對錯?
小學雞鬥大聲鬥鬧得人多? 講完你咪又係答唔到
繼續迴避,連登仔駁唔到通常都出呢招

我估最後4.32%
#935 係講緊你係弱智仔 要答咩
你有病就睇醫生啦
柒撚完未啫

搵人理論唔可以互屌 by 弱智仔(轟蕉屎忽)#110832
#935問你撩交嗌點分對錯
你答條毛咩

答唔到#935就鳩噏,你依家咪撩交嗌,分咩對錯?
小學雞鬥大聲鬥鬧得人多? 講完你咪又係答唔到
繼續迴避,連登仔駁唔到通常都出呢招

互屌即係雙方理論 by 飛雷神#414032
Block撚左
兩個都勁無聊
搭撚咗你好耐啦
你係弱智仔呢樣嘢係啱㗎,文盲,弱智。
你咪繼續copy and paste囉 。好柒呀
而家又傳緊唔會跟足

應該 3 3 4
答乜撚,答埋小學雞野
你弱智係啱,
我都答到你,你老母生你個弱智仔係錯呀

copy又點,柒啲咩。反正你都答唔到仲想迴避,咁咪仲柒

互屌即係雙方理論 by 飛雷神#414032
咁你問咗條問題小學雞呀嘛
咁咪搭返你啲小學雞嘢囉,弱智仔
好過你老母呀,做雞都要養你呢個弱智仔啦
都唔明你點解可以咁撚柒?
中文又差又弱智
咁簡單一個字理論點樣用
你都可以搞到九唔搭八
又啱定錯,又唔知點撚樣都冇人知你想點
兩個人鬧交本來就有分對定錯啦,你係咪戇撚鳩鳩㗎

你話我條問題小學雞,我條問題係基於你嘅邏輯黎問喎

你條弱智話撩交嗌有分對錯,咁我咪問你依家點分囉
係你答唔出講埋啲小學雞野咋喎

你知自己有幾柒未

屌佢就撚係囉,你咁撚簡單嘢都唔識
跟住仲要用埋啲咁簡單嘅邏輯嚟問問題
咁咪啲答案小學雞囉,你係咪戇撚鳩㗎?

我幾柒就唔知啦,我淨係知道你柒撚到冇朋友囉
你條弱智知唔知自己噏乜

問問題都有分用簡單定複雜嘅邏輯?
用簡單嘅邏輯黎問題,所以答案小學雞?
我用你嘅邏輯黎發問,所以你嘅答案就小學雞?

睇死你又你企撚左係度鳩答小學雞野

btw,你承認左自己答埋啲小學雞野

互屌即係雙方理論 by 飛雷神 #414032
你條弱智又噏咩

問問題沒分簡單定複雜邏輯?

唔怪得你成日話自己問緊問題都沒人知啦

簡單加個雙重否定係條問題度都會難咗啦,弱智仔

Btw, 你一早已經認咗柒,唔該躝開檔幫忙啦

問問題沒分簡單定複雜邏輯 by 弱智仔(轟蕉屎忽)#110832
估撚到你條弱智識答架又鳩噏小學雞野

我copy再問

btw, #964你承認左自己答埋啲小學雞野

你歌條友咁得閒玩幾日係咪公務員黎
答完又當睇唔到

我copy再答

你條弱智又噏咩

問問題沒分簡單定複雜邏輯 by 弱智仔(轟蕉屎忽)
你弱智啫,依家又眼殘呀?3條問題喎

我copy再問

你你弱智啫,最尾嗰兩條根本就係問緊一樣嘅嘢

又眼盲 ,我copy多次比你囉

答完又當睇唔到

話緊你問題弱智 點會有高水準答案

加埋你個人弱智,我寫得太勁驚你睇唔明

答到你一次驚你睇唔到

你條弱智又噏咩

問問題沒分簡單定複雜邏輯 by 弱智仔(轟蕉屎忽) #110832
連登仲嘈緊
你鍾意當同一條是但啦

咁即係你嘅邏輯小學雞,所以答案都小學雞,係呀咁講?

做咩野啫你
#935 你咪認咗柒囉
連理論係咩都分唔清

係你例子小學雞呀 弱撚智

問問題沒分簡單定複雜邏輯
by 弱智仔(轟蕉屎忽)#110832

問問題沒分簡單定複雜邏輯
by 弱智仔(轟蕉屎忽)#110832
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞