劉細良回應緊陳橋事件

307 回覆
11 Like 188 Dislike
講出黎聽下呀俾大家開耳界
入面啲留言同直播嗰條差咁遠
直播嗰班只識瞎撐,仲話乜KOL都唔睇,咩做咗幾十年人睇人睇得好準支持細良,自製echo chamber ,依班人係黃絲係民主支持者?(亦可能提出疑問既都俾kenny boy刪哂,我睇住佢刪)
估唔到過去兩年同班咁既人一齊睇節目
劉細良衰,不過我唔相信個個城寨人都係咁不分事非黑白,幸好仲有有理性觀眾
拋開私怨,只講證據,劉都係站不住腳,但良粉就係不願相信
有啲話由D100年代開始睇就覺得自己好清楚劉細良
根本佢自己都冇合理辯解, 不過睇死佢又不了了之
有幾ok呀?真係收到佢皮又點,好可惜呀?

你都係講返你嘅美中和好算啦啦柒頭

中美和好,反中撚炒哂車
https://lih.kg/886259
我憑本事昆鳩你
點解要還

城寨剪咗以上回應出嚟
https://youtu.be/egCFvMe543g?si=9D2fef3StrFWlVJH
入面啲留言同直播嗰條差咁遠
直播嗰班只識瞎撐,仲話乜KOL都唔睇,咩做咗幾十年人睇人睇得好準支持細良,自製echo chamber ,依班人係黃絲係民主支持者?(亦可能提出疑問既都俾kenny boy刪哂,我睇住佢刪)
估唔到過去兩年同班咁既人一齊睇節目
劉細良衰,不過我唔相信個個城寨人都係咁不分事非黑白,幸好仲有有理性觀眾
拋開私怨,只講證據,劉都係站不住腳,但良粉就係不願相信
有啲話由D100年代開始睇就覺得自己好清楚劉細良

睇咁多年又點

咁多個人同佢做野
都比佢食夾棍反面

呢位觀眾點睇
佢係回應得OK嘅
而家反而覺得群起攻擊嘅嗰班黃營KOL好小家同好Desparate, out of proportion咁想借呢件事收佢皮,居心叵測
有幾ok呀?真係收到佢皮又點,好可惜呀?

你都係講返你嘅美中和好算啦啦柒頭

中美和好,反中撚炒哂車
https://lih.kg/886259

回憶小子就唔駛理啦
私怨
佢地眼紅細良既才華同subscribe數
已經spin到冇野好spin
根本第一點都有問題, 我聽到佢既解釋係當日同SCMP負責人講係為幫某人慶生日所以出書
但從來冇逞動申報係賣錢, 俾人感覺係用借幫人慶祝生日做前題, 令人覺得本書係極少量印刷而同時唔係拎黎賣
如果你真係主打係為做生意, 咁幫唔幫人慶祝生日有咩關係
是,可以雙方用粗口溝通,水到渠成
存心誤導已係欺詐 長官仲唔調查證明佢係靈體
有位師兄講得好啱,呢班海外KOL其實係靠販賣精神鴉片置富。當中上癮最深嘅好多係移咗民嘅中產。癮君子明知毒品有害但大部份都係戒唔到。
對班中毒太深嘅梁粉我地講乜都冇用。
雖然唔關事,但係Blaw 係一個完整嘅LLB degree再加一個BBA degree
我諗佢係講business law
Thanks
支持細良
劉細良人格有問題
好明顯係時光機
痴線,排版啲力都慳返
國父國母斂財功力極為深厚
劉細良係天師,捉鬼天師
回嚟做乜
你要信佢就點都會信
唔信就點都唔會信
其實劉世良夫婦咁貪錢,我情願佢正正經經咁做個金融老千搭雞棚抄虛擬貨幣去昆外人,更加令人尊重。
好過開網台攪文化界,昆自己人,昆文化人。
攪黎攪去做咩0者,錢又唔係呃得多,仲要攪到臭晒朵。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞