劉細良回應緊陳橋事件

307 回覆
11 Like 188 Dislike
而家個咀臉好醜惡
屌你老母
一日到黑捕住啲kol黎睇真係人都癲
41分29秒 清楚講明係義務出書.....
...
.....
https://www.youtube.com/watch?v=8Bc_VerQYMI
入錯行

Kennyboy又鬧人
清楚啲
Thanks
痴撚線 望到以為P圖 就算退一億步當西良講嘅係真都唔撚會咁講野啦

kennyboy可以鬧咩都得
流芳百世
Kennyboy 鬧邊個都得
因為佢唔係劉細良太平紳士
這是正式錄用的狗嗎?
冇白紙黑字任何合約去保障另一方
只有一方得益
唔叫偷呃拐騙叫咩
屌佢老味鄺肉酸又借啲意叫人貨金仲要貨足一皮
唔係好了解,即係點

呢d言論係出自城寨官方?
問吓金思行
kennyboy(城寨youtube admin)喺劉細良做緊live時在chatroom寫
城寨得佢,佢老婆同隻狗

咁應該係隻狗寫的
但係... 佢哋三個入面,最似人,最講人話嘅係得鄺阿里咋喎...
講黎講去兩個pt
1.自己有墊支10幾萬
2.屋企人俾人"滋擾"

point 1你有墊支,亦有利潤,出書當然係有風險架啦,關鍵係你同陳喬嘅協議如何,就算口頭協議,我當你冇錄音冇記錄,起碼都有時地人等資料掛,口頭協議都會有提及開支收入利潤如何分擔掛,如果冇提及,咁即係未有協議囉,咁你咪唔應該出本書囉,出左既話當事人有異議你咪有責任解決。你覺得10萬cad唔合理你咪black and white 講明唔同意,並提出理據。

point 2.究竟邊個滋擾,如何“滋擾“,要講清楚d。如果真係有人喺你外父前話你冇賠償,你覺得受到不合法嘅“滋擾“,當時起碼有好幾種處理方法,1.你直接報警. 2.採取法律行動(律師信) 3.向當事人表達不滿 4.如未確定是否當事人“滋擾“,可向當時人查證。無論如何,點都係一單還一單,你自己拒絕接觸陳喬,冇black and white 文件通信,咁點都係你有欠陳喬,劉細良自己都認錯啦
好想揾番沈旭暉結婚無請佢,佢酸葡萄果集
嘩,D口吻咁爛仔嘅
仲用「條老人」嚟稱呼陳橋
Kennyboy 做乜都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞