屌你老母,何伯的仔女簡直係垃圾

495 回覆
328 Like 4718 Dislike
"450萬係老豆" 呢個論點連一個論據論證都無
比如可以係佢原老婆留俾個女嘅遺產, 佢仔女俾嘅家用之一, 佢仔女舊時幫手供嘅樓賣左嘅錢等等可能性

睇你第一句已經唔駛睇下面
全部都bullshit建立係一個自己FF嘅論點之上
好多人老左都會加仔女名落銀行戶口
目的就係
-防止自己老懞董俾人呃
-有急事要用錢方便調動
何伯當年有呢個行為者係佢都覺得細女係可靠,真係要偷錢唔駛等9年啦
河馬係為阿伯好就唔好攞咩一球嘢搞生意
四球半嘢留晒俾阿伯日日慢慢搣都夠養到佢百年
幾廿歲人啲錢仲攞去搞生意攞嚟搏,仲話預咗蝕,擺明就係搵水魚啦,搏到清光然後信條肥婆會留低服侍佢三餐一督,三條友一齊食西北風家靠油瓶仔讀唔成書出嚟打工養三口? 咪玩啦老友
有幾張係老婆過身後影

何伯而家又唔係恐怖份子,
佢成件事錯係邊先,五個仔女而家就一定犯法的

你講離講去都係解釋唔到d仔女奇怪行為的動機
結婚一個月就話要拎100萬搞生意
即刻露底啦屌
咁都仲有人(蝗?)撐隻雞
速則乘機,遲則生變
新何太講明就算自己出嚟打工賺錢都會永遠照願何伯,既然兩位嘅新婚生活都已經咁幸福美滿,咁請問個聯名戶口帳面少咗450萬點令到何伯依家嘅生活唔幸福?定係所謂嘅幸福婚姻生活只係建基於喎450萬存款喺唔喺何伯手啊?

支持新何太邊打工賺錢嚟照顧何伯再出錢出力請律師去告鳩個細女幫何伯討回公道
佢仔女點犯法
d 錢係聯名戶口
淨係要一個人簽
完全合晒手續
新何太賺錢咁叻 一定好快儲夠錢做生意
何伯娶到佢真係老懷安慰
呢個係之前報過既事?
仲叫仔女幫老豆監察住啲錢
俾個大陸婆一大筆拎咗就渣都無啦
監察
成班騙徒呃公屋嘔返D錢出嚟一係交返間屋及penalty 俾法庭
係㗎,何伯同大山婆自己去銀行諗住拎一球,佢自己都知單簽就拎到,不過拎唔到就發爛渣老屈銀行
其實真係幾撚癲......

真係覺得唔係自己錢可以是旦fing。

不過何伯就好似話自己以前做熟食,唔知真定假。但係佢都咁老,都理唔到咁多啦就算真係做生意。

比果隻大山婆搞咁又係蝕撚曬
收咗幾多錢出啲咁嘅文,
On9
而家你係假設大山婆真係會養到老坑終老結完婚就離婚分一半走啦

而家牌面睇,細女都係拎本票走,咪hold起咗舊錢等老坑拎唔走,等風頭火勢過咗老坑清醒返,細女一樣可以俾返夠錢佢啫
係班仔女已經完全唔理何伯
何伯湊大佢哋五個,依家偷錢仲詛咒佢死得未又講粗口,真係心痛死何伯
真,啲仔女太撚醒,唔出嚟打泥漿摔角,搞到我哋冇花生食,屌
聯名戶口黎
啲錢係佢同佢個女
拎100萬果時未結
事到如今,已唔排除仔女不孝呢個可能性
無錢一樣可以好幸福,新何太喱啲叫患難見真情。
何伯拎返啲錢反而會令喱段情變廉價。
值得保持現況。
結婚三次賺唔夠多
再搵多條水魚結多次婚就賺夠錢養何伯
佢點會,1-8全部point嘅主旨都係屌你老母好似小學雞啱啱學識講粗口咁
結論都打錯你就收皮啦
我幫你改正

結論:樓主戇撚鳩,75碎果陣做下一個何伯比肥閪呃錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞