屌你老母,何伯的仔女簡直係垃圾

495 回覆
328 Like 4718 Dislike
咁撚勁 你比450萬何伯囉
好彩樓主冇錢
唔駛驚比人呃
係人同錢都唔見晒
咩撚野叫孝?
我淨係知做人對屋企人都要尊重
你話仔女無權阻止佢搵幸福,咁何伯有無尊重過仔女意願?有無試過去努力溝通,你做得出唔理全家反對,結左婚先算,你都預左仔女唔理你架啦

1.450全部係佢?保險金受益人係佢?係的話做咩無啦啦開聯名?五個仔女咁齊心信個細女,唔全家一齊開?

2.你閃婚有無理個仔女感受?起碼何伯關心自己下半身同錢多過仔女親情。點解仔女要關心你多過錢?

3.另外4兄妹有無屌過細女?仲係同一陣線緊,而且由第一日開始就比細女聯名,其他人唔插手一齊加名,好明顯細女做野係一致行動

4..你話個女人有情有義,咁未無錢都同佢一齊,照顧翻佢一年兩年證明你唔係為錢,照顧三年先出來嘈

5.無話鬥高尚,只係你唔尊重仔女,仔女唔尊重你,仔女照顧左你咁多年無放你入老入院,何大媽做左兩個月就嘈生晒,咁有咩好講

6.邊個話佔一半?裏面有幾多係何伯先,個戶口錢點來佢都講出來,係家用加保險金定點先?定何伯份糧都放埋入去?

7.咁點解無人尊重過仔女對亡母的情感?

8.何太出現前無人貪,何太出現先貪,真係痴鳩線
何太阿仔上連登?
樓主搏屌 直接block就得
例如點阻止?
中point
4,500,000 ,我計你攞5%銀行年利息=225000。
計返條數$18,000一個月。你冇錢儲入去銀行增加返個本錢你遲早俾通脹蠶食
5%仲要係呢幾年先有,睇何伯條友攞住4,500,000係唔識去買債券去抵抗返個通脹
第二樣嘢:嗰個大陸婆難聽啲講同嗰班仔女完全冇血緣關係,中國人文化底下,你話鍾意點洗就點洗。你可以一次過玩晒4,500,000佢。 咪有得啲仔女繼續做嘢囉我講得中國文化呢一樣嘢我估你會無視呢一樣嘢繼續去講啲歪理出嚟,所以我講都唔講啦
呢啲咁嘅假嘢
東張西望成日造假

再嚟
就係連登仔呢啲咁樣嘅廢物根本冇資格批判人哋
你哋自己道德觀念極度差
納粹黨咁樣
邊撚度有資格批判其他人
挑 個呀伯一睇就知無得救 仲比錢佢渣手 人地話左會養佢老豆就得啦 聯得名戶口 d 錢就兩個都有份架啦 你單簽得 就預左比是旦一個拎 如果唔係細女拎又咪比個女人叫呀伯拎曬 到時 上到電視 你又咪會笑個女唔關心老豆 d 錢比人拎曬係抵 on99
愛情不嬲唔係兩個人嘅事,係一家人嘅事。唔係兩個人相愛就得嘅
應該話係結婚係一家人嘅事
第一點就已經顯示出樓主弱智
450萬係何伯,佢想點洗就點洗?
你有無計過果450萬入面有幾多係仔女平時俾既家用?

有無計過啲仔女親生阿媽前何太
死果陣留低幾多俾何伯同仔女?
話唔定前何太買左人壽保險死果陣留左一大筆錢同遺產
你點知筆錢100%係留曬俾何伯?啲仔女無份?
你聽何伯講話全部自己賺就信曬佢真係全部自己賺?
部份認同

相反啲仔女如果係專業人士起碼有個住幾千萬樓嘅 可能會話 比佢玩啦又唔係多

班仔女本身都冇錢咁霸住老豆啲錢唔係幾好
我會選舉大家一齊搞囉話要搞餐飲
如果上到庭,真係要計返百份比

同埋要計家用,使唔使計埋由細到大件廢老拎咗幾多錢、時間、心機去養大幾個仔女
呃負皮都要打咁多字
照你咁講,個大山婆咁樣衝出嚟都有目的啦
智障
入到黎 見到咁多人屌你老母 我就放心了
又係你個癲佬
個重點原來係錢呀?咁梅艷芳嘅遺產唔俾佢老母全權管,咗梅艷芳係不孝女?

睇你講嘢都似係啲養兒防老啲死廢老嚟
樓豬可能係二奶仔
戇鳩 點解要俾仔女含左450
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞