屌你老母,何伯的仔女簡直係垃圾

495 回覆
328 Like 4717 Dislike
屌, 呢D野, 睇下邊個手快O者, 依家獻世係邊個? 好撚簡單O者.
依家D仔女手快拎晒D錢, 勝者為王, 都費撚事理個2隻野.

個老野精虫上腦, 鳩痕好少事, 但就係要引狼入室個下ON九.
個女人見你老野有貨, 痴埋去搵食, 幾個禮拜要有名有份, 想點都唔撚駛問啦
D仔女見唔對路, 咪先下手為強囉, 好撚簡單O者.

根本成家人都係垃圾.
笑死,你係乜嘢聖人?覺得自己有資格指指點點教人做人?

你覺得係點,都同個世界無關,人哋家事關你撚事,你其實都係一個三姑六婆咋,睇吓自己咩身份地位先啦
點解個個插樓主

我又覺得樓主講得幾啱喎
我都想識伯伯
大陸女人擺撚到明猴住副身家 貪你老咩 on99
好彩啲錢最後去咗仔女到
好攰啫!陪條騙徒遊花園,個個有份工有家庭真係冇咁好氣
睇完頭幾個points,樓主D邏輯差成咁,應該係無接受過高等教育,大家輕D手就住屌
到時又上東張屌自己d仔女,話老豆比人呃曬d錢都唔接濟下
千錯萬錯都係人地錯
借d意姐,過兩個月五個都著埋草,追條毛
你話隻雞值一百萬,我願意比錢。講真,我都尊重佢多少少。即係百貨應百客,whatever float your boat姐。
品味的野我好難comment。

依家個情況唔同喎,係佢覺得自己搵到真愛,比錢老婆駛好正常
懷疑何伯幾十年黎都對班仔女同前何太好差
所以前何太死後 班仔女先同何伯反目成仇
根本就係有因先有果
再者 嗰450萬包括咗前何太死前賺返黎嘅血汗錢 同埋仔女一直俾嘅家用
即係呢450萬唔係完全100%由何伯獨力賺返黎
而何伯決定娶呢個大陸女人又有冇問過仔女意見呢?
雖則係何伯嘅女人 但因為結咗婚就係法律上仔女嘅繼母 點都影響到班仔女感受
好明顯班仔女唔同意 何伯都堅持要娶 咁就加劇咗呢單嘢發生 係何伯自己抵死
其次 基於呢筆錢法律上唔完全100%屬於何伯
而何伯要用其中30萬去做結婚禮物 又有冇得到仔女同意呢 好明顯就冇
班仔女見到咁 就肯定擔心何伯好快會俾個大陸女人洗曬幾百萬
幾個仔女有共識之下 就決定提走全數450萬
總括而言 何伯得到呢個結果 係佢長期作下嘅孽
最後臨老入花叢 娶隻大陸妓女返黎 更加係無尊重過前何太同成班仔女
何太咪識玩囉
話要錢搞飲食
飲食本身就係燒錢行業嚟
你估佢之後係咪淨係100萬
唔會追加撥款?
學似你咁講 比咗佢先再觀察
何太一早消失咗啦
好好反省下你老母點解咁撚急啦
肥油閪含撚奶袋工夫應該有一手
查實我覺得成件事應該要研究大山婆有冇用壯陽藥/迷暈湯其他都唔係重點
你講都好易
依家啲仔女就真係完全唔理何伯喇
所謂拎咗4,500,000 會每月供養何伯,都係得個講字
認同。

不過依家上曬電視,第時有咩就自己負責了
山婆公子
其實佢係何太藍字絲打
個戶口聯名單簽
洗鳩有理由咩
係仆街既晨早say goodbye
2. 就算你懷疑個何大媽呃錢,咁你就幫老豆監察住啲錢點使囉,而家不問自取450萬,拎完錢再消失晒,我屌你老母,明顯關心錢多過關心老豆,何大媽起碼關心錢之餘仲會關心埋何伯。

睇到第2點都唔駛睇落去

你當阿伯一拎錢就電話有通知定點?
定日日入Ebanking Check
當你捕到阿伯拎錢 阿伯拎得會阻到佢用?
到時戶口都已經無哂錢
撇除D仔女點用 係咪謀佢錢都好 講野用下死人腦啦
你咁撚豬 唔好扮醒出黎做獨醒撚啦
何太話返工養何伯
怕什麼
反目成仇就唔會咁多近照的合照啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞