屌你老母,何伯的仔女簡直係垃圾

495 回覆
329 Like 4718 Dislike
個比喻錯, 而家唔係阿伯有電話就轉走佢d錢, 而係個阿伯幾個月已經比左幾十萬個騙子, 仲想再加碼比多100萬, 你仲留唔留返一半比佢
youtube有人話原來何伯老婆係kol教人搵老公
快撚啲睇啦柒頭皮

何太真正身份是溝仔界KOL 內地網名「千語BB生活語錄」專門教女網民如何釣金龜
https://lih.kg/3698339
佢老婆黎…點騙子
根本完全係judge
一個成年人正式結左婚,仔女有意見可以理解
但仔女用呢個做籍口轉走曬自己無份賺嘅錢係點都講唔通
除左仔女貪老竇d錢外完全無其他合理解釋
老竇有錢留低一定要俾仔女架咩
呢個家庭嘅錢
痴撚線

講真我雙親都叫有少少錢,但如果佢寫遺囑話要捐曬佢,其實我係無say⋯

想問點樣叫「呢個家庭嘅錢」?
十八歲成年人,父母就無法律責任照顧,何況佢d仔女都咁大
老竇嘅錢仲可以當係幾兄弟姊妹加埋女婿新抱叫「呢個家庭」嘅錢???
唔知有幾多人屋企個個成左年打左工十幾廿年仲可以叫「呢個家庭嘅錢」,真係好好感情
on9仔 你做咩撚野咁激氣姐
食個花生姐 打哂千字文咁做咩撚野
點解老婆就唔可以係騙子, 對騙子黎講簽個名有幾難 佢個老婆只係識3個月,你落街行晒全香港問下睇下有幾多對法定夫婦只係相識左3個月囉 當然你格硬話自由戀愛社會咁無野好講, 咁KK園區d殺豬盤, 識左幾個月比幾百萬「男朋友」投資跟住散左都唔係騙案, 只係性格不合分手好正常
喂攞走啲錢係怕啲錢比個支那外人搶走喎,而家仔女係幫佢收起啲錢等佢唔會比人呃曬啲錢走喎,到時真係渣都冇得剩。相反你又知等個大山婆知難而退後啲仔女唔會比番啲錢何伯?
咁又係 你老豆老母同你有聯名戶口?
你咁撚賤格緊係唔會留錢比你啦
Ok
終於有人明,何大媽仆街係一件事,仔女俾零用錢老豆但唔俾佢玩女人,咁你俾乜9?
我生活托賴都應該好過唔少人
多謝你關心
你真係好柒,本身都唔想笑你啲柒嘢,講法律
咁佢地又有冇法律責任照顧老豆老母呀
搞清楚想打邊范先啦
我緊知你老豆老母唔留錢比你 你冇say啦
邊個人會有say?仲要提吓有少少錢
留唔留錢同有少少 有多多錢都冇撚關係啦

話你賤鳩格都叫關心你 犯賤犯到出汁
生活咁好不如去養埋河伯啦 講埋啲廢話
仔女有法律責任照顧老竇老母?想問係咩法例?
阿伯touchwood 有咩要入院,簽野都係老婆先,仔女只有義務,法律上無責任

&同你呢d 只識人身攻擊嘅loser 無咩好講
我本身就對呢d新聞無咩興趣,已經用得太多時間回,係咁先
咪就係屌你佢地仔女冇責任囉 你真係戇鳩鳩
仲屈返我講轉頭 而家又冇興趣?
你而家咪表現到成個loser囉
你現身一次屌你一次呀
你係何大媽個仔?

你偷唔到450萬好嬲咁喎
佢係何太個仔咪會嬲囉
推,有人覆未?
認同x1000
愚孝嘅人更加垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞