屌你老母,何伯的仔女簡直係垃圾

495 回覆
328 Like 4716 Dislike
1. 450萬係老豆,佢鍾意點使都得。

2. 就算你懷疑個何大媽呃錢,咁你就幫老豆監察住啲錢點使囉,而家不問自取450萬,拎完錢再消失晒,我屌你老母,明顯關心錢多過關心老豆,何大媽起碼關心錢之餘仲會關心埋何伯。

3. 如果你話,因為果450 萬,聯名戶口內細女有份,所以細女拎晒錢走係合情合理合法,咁 ok, 咁細女我恭喜你,你可以獨吞老豆450 萬 cash, 因為合情合理合法,其他兄弟姊妹一個仙都唔會分到

4. 何大媽行為上係貪婪,絕對係一個貪錢的女人,呢樣唔會懷疑,但你地唔好忘記,貪錢唔代表一定會亡恩負義,佢收左呢舊錢,可以唔係即刻走佬,可以照顧到何伯死果一日,照睇何伯咁有宗氣,又精力旺盛! 起碼活多十五年。 即係, 450 萬,買佢何伯收尾十五年的幸福。 仆你個街,除返開一個月只係$25,000,平過啲高級老人院月費啦!

5. 屌你老母,你地班仔女,而家阻住你老豆幸福,絕對係貪圖呢450萬,沒有誰比誰比高尚,你地做緊的嘢,差撚過 何大媽!

6. 就算你話啲錢何伯前妻有份賺,我屌你老母。咁450萬 何伯起碼估一半,你憑乜嘢拎晒? 如果話啲錢係仔女家用有份,仲撚戇鳩,畀得家用佢老豆,乜要寫明啲錢唔可以用嚟溝女嘅咩?佢鍾意點使咪點使啦。

7. 點解要剝削你哋老竇嘅戀愛自由?我屌你老母,唔通阿伯就唔配擁有幸福?

8. 講到尾,你地就係想,個老豆450萬的錢,一年當4.2%定期。一年19萬利息,一個月何伯使一萬五千幾,使到佢百年歸老。 咁你地幾兄弟姊妹,就每人90萬袋袋平安!屌你老母,個撚個貪圖老豆嘅錢,冇撚大志

9, 結論: 你地圍插何大媽,我明白,但更加應該圍插嘅,就係呢幾個不孝子女!
好似你咁撚蠢嘅話啲錢就一早唔見咗啦
件事好易解決姐
仔女攞左果450萬
但每月就要比> or >=15k比何伯
銀行都有債任阻止老人家人比人呃啦
仔女做反而比你屌
如果你講既係真
咁一開始就拎走啲錢啦
洗乜宜家先拎走
我麥都唔知,凈係知係呢一刻,個細女拎走曬d 錢
真係唔見曬d 錢
無人話仔女唔可以阻住老人家比人呃,問題係,而家阻止完,仔女去左邊????點解要消失? 點解要零溝通? 驚唔驚老豆激撚到爆血管??

咁仲唔係 不孝 係咩? 我屌你。
樓豬明顯係支那賤畜啦
因為無人爭果450 萬,利息都夠老豆使
俾KK園呃果啲老坑都係咁諗
憑乜撚嘢? 啲錢係老豆,知唔知乜嘢叫私有產權? 使唔使請教 張五常?
最垃圾嘅位係唔即刻比東張訪問
搞到我哋食唔足花生
何伯同得細女開單簽聯名戶口
即係允許細女鍾意點用入面啲錢都得
細女鍾意派街坊都仲得
唔係老豆100%喎, 係佢地走左既老母咁多年慳落黎 + 仔女家用儲落黎

你郁戇鳩
所以假設都冇,事實係仔女攞曬啲錢
擘大你隻屎眼睇清楚第六點
請睇清楚第三點,即係你會認同細女可以一個人獨吞晒4,500,000?
聯名戶口 單方簽名就有權拎走D錢
成件事合法合理
有本事你咪告9個女囉
無話仔女唔可以阻止,只係阿伯而家仔女呢個做法好撚仆街
老野未有大山婆之前既生活有曬相,關係好close
所以相信導火線係大山婆出現,
令到佢哋全部人嘈左好多次而唔係零溝通
所以先會5個仔女都有共識要同一態度直至老豆放棄大山婆
同時因為咁先無你話5姐弟爭錢既問題
見你咁激動,仲以為你俾人拎左450萬
即係你會認同細女可以一個人獨吞晒4,500,000? 唔分比其他兄弟姊妹?
我夠可以話你仲撚戇鳩,畀得聯名單簽佢個女,乜寫明啲錢唔可以拎?個女鍾意拎咪拎囉。
咁點解當初唔加埋其他人落個聯名戶口到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞